- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szecska24
tag
Ha valakinek kell egy X4 az szóljon. Van egy kifejezetten jó állapotban lévő (US kiosztással rendelkező) nálam, de már nem használom mert váltottam mechanikusra.
-
szecska24
tag
Köszönöm a segitséget mindkettőtöknek!
Jelen sorokat már egy BW-val irom.
Elmentem a Pixel-hez, ahol ki tudtam próbálni a blue (BW) és a black (7g) switcheket is. Nekem sokkal jobban bejött a blue, szóval emiatt esett a választásom a Razerre. Minőségi problémám nekem még nem volt a márkával, pedig egy Kraitet már vagy 5 éve nyüstölök.
Igen, szerintem is jobb FPS-re, és hasonló jellegű játékokhoz a black switch, de szerintem kifejezetten jól jön gépelésnél, és SC2 közben is, hogy van visszajelzés (tactile). (Az már más kérdés, hogy haverjaim TS-en hogyan fogják elviselni a hangját )
Beszámolót egy kicsit később irok majd róla.[ Szerkesztve ]
-
szecska24
tag
Sziasztok.
Mechanikus billentyűzetet szeretnék és nem tudok dönteni 2 jelölt között.
- Razer Blackwidow (Ultimate)
- Steelseries 6gv2 (7g)
Tudom, hogy elvileg a MX Blue (razer) elvileg kevésbé alkalmas játékra, de igaz ez RTS-re is?
Csak mert ott például jól jön szerintem, ha van visszajelzés arról, hogy milyen bill.-t nyomtam le. Illetve RTS közben nem tudom mennyire lenne zavaró, hogy nincs NKRO. Nem csak játékra lenne, hanem normál irodai jellegű használatra is, és itt meg azt hallottam, hogy az MX Blue a jobb.
Tud valaki segitséget nyújtani, akinek volt már tapasztalata mind2 verzióval?Van másik billentyűzet, amit még érdemes lehet megnéznem?
(Lehet valahol ma M.O.-on 6gv2-t venni?) -
szecska24
tag
Nem, de [innen], nem lehetett. Gondoltam, ha már felteszik a magyar honlapjukra is a terméket, akkor az ott található szoftverek használhatóak, de sajnos nem maradéktalanul. Mellesleg egy szóval sem írtam, hogy nem lehet megtalálni...
Amúgy a többi kérdésre is tudsz válaszolni, vagy csak szerettél volna belekötni valamibe? -
szecska24
tag
Viszont valaki, akinek ilyen van:
Az normális, hogy az elemvisszajelző led nem világít? Mert nekem nem...bár a billentyűzet tökéletesen működik. -
szecska24
tag
Sziasztok! Ma vettem egy Microsoft WLD 5000-et, de valamiért nem tudom működésre bírni a szoftverét. Se ami a CD-n van, se ami a Microsoft honlapján van nem jó. Lehet-e kompatibilitási probléma ha nem eredeti a Win 7?
-
szecska24
tag
Sziaszok! Tapasztalataimat szeretném megosztani veletek: Revoltec Lightboard billentyűzetet senki se vegyen! Egyszerűen katasztrófa! Szétesett 3 nap alatt! De szó szerint: a világítás nem működik, a gumiharangokból 2 is kifordult a helyéről, ennyit a minőségről. Azonnal vittem is vissza.
Helyette vettem egy Genius Slimstar 311-et, ezzel egyenlőre semmi problémám, össze sem tudom hasonlítani a Revoltec-el. Mellesleg aki a logout tesztet írta a Revoltec lightboard-ról, az szerintem még életében nem írt normális billentyűvel, jól félrevezetett engem is. (Sajnos a fórumot csak később olvastam).
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Asszociációs játék. :)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest