Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
-
prolad
addikt
válasz
dseres #51952 üzenetére
Az Ortholinear kiosztást pár óra alatt meg lehet szokni, ha össze-vissza rakosgatod a funkciókat az már picit tovább tart (hiába raktam össze én is a hagyományostól teljesen eltérő billentyűzetkiosztást, ami papíron teljesen jónak és logikusnak tűnt, a beidegződések miatt az elején picit nehéz volt átállni). Mondjuk én egyből blank kupakokat raktam rá. Ha meglesz a neked megfelelő kiosztás, akkor gyorsan és könnyen fog menni. Legfeljebb a kevés gomb lehet probléma, ha nem akarsz mindent layerezni, de erre vannak alternatívák, pl. Preonic (plusz egy vízszintes sor) vagy a 60% orto billentyűzetek (75 gomb, az már bármire elég).
Összességében tovább tartott egy ISO 100%-os billről átállni egy 60-as ANSIra mint a 60-asról a 40-es Planckra. Kicsinek tűnik, de pl a 60-as Ducky-n 61 gomb van, a 40-es Planckon meg 48 (a köztes Preonic-on meg 59/60), nem nagy különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Projektor topic
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest