Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz nyunyu #55103 üzenetére
én kétoldalas ragasztóval tettem rá egy 5 mm ledet, így látszik hogy miújság!
cherry mx board-nál capslockba tették bele a ledet, ami szintén rosz mert ott a kezem felett ugye! azt kivezettem középre a felirat alá!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz nyunyu #55276 üzenetére
szutyok hama urage tkl slimem is hozza a 15 lenyomott gombot egyszerre (3 tollal nyomtam le a gombokat).
jaja B44-es. lehet ez a jó működés!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
-
copass
veterán
válasz Krisz:85 #55316 üzenetére
kitben ezt, hátránya hogy nem lehet programozni. tehát csak numpad. keycap-et külön kell venni hozzá. cherry,gateron switchek választhatók hozzá.
nekem ez van visszább a képeken ~55 juró lett a vége keycappel együtt.
ez is kit, de már programozható, keycap nincs.
ez meg simán ócsó, mecha, gateron switch,világít.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz CyberPunk666 #55374 üzenetére
cherry stream 3
-
copass
veterán
válasz verdeX #55564 üzenetére
tesoro elég szutyadék...
cherry stream 3 halk, de nem mecha."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
mobilban is az van, mégse megy tönkre...
nagyon nem mindegy hogy van rögzitve a nyákhoz (minőségi csati több ponton rögzített vagy lyukba forrasztott), fogja-e a keret még pluszban.
akkor törik le , ha rossz minőségű és szabadon van."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz skoda12 #55673 üzenetére
numlock,capslock ledeknek pont az a szerepe hogy lásd.
engem kifejezetten frusztál ha nincs vizuális visszacsatolás. rgb billentyűzeteim vannak, de észre se veszem ha villog.
nagyon sok az olcsó, de rossz minőségű beltéri ledes lámpa.
amúgy ha ennyire zavar, egy szemészetet lehet megejtenék."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz Khaosz55 #55675 üzenetére
nem kell látnom, egyszerűen jól néz ki hogy világít vörösen!
eleve a keycapom pbt doubleshot, azon semmi nem jön át, csak körülötte dereng.
full sötétben sose ülök a gép előtt, mert nem kívánja meg a munkám.
van egy állólámpa a sarokban ami elegendő fényt ad, félhomály.
nagyon nem tesz jót a szemnek ha ekkora a kontraszt, csak a monitor a fő fényforrás."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz Kempetlen #55747 üzenetére
erős túlzás...
aprópénzből megoldható egy hangerő gomb..."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
végre megjöttek a magyar kupakok.
úgy látszik javították a színhibát."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz Speeedfire #56009 üzenetére
2 mechámba borítottam bele tejeskávét...elég wtf de ez van!
eljárás: azonnal usb lehúz, szétkapod. elektronikát isopropyllal, műanyagot mosogatószerrel átmosod.
vízben mosást elektronikára elefelejteni krva nagy ívben.
korrózió,zárlat nem barát..."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz nubreed #56162 üzenetére
stabilitásban (amikor lenyomod teljesen és elkezded mozgatni jobbrabarlra ) nekem cherry, outemu, gateron a sorrend. gateron blue úgy lötyög mint bíróseggben a lóasz!
outemu dust proof verziója a legstabilabb, outemu klón content switch dettó.
pl. Hama uRage M3chanikal RDX-ben ez van.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz AsakuraDave #56206 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz robesz26 #56318 üzenetére
kék hangos, azt nem. barna, piros,fekete.
lehet o-ringezni de azzal megölöd a mecha élményt.
vastag deskmat a billentyűzet alá, az is fogja a hangot.
nagyon sok mindentől függ a hang: milyen házban, milyen kupak, milyen switch, milyen rugó van benne, milyen kenés,stbstb."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz dseres #56335 üzenetére
sok mindentől függ hogy mennyire hangos, ez már ki lett tárgyalva.
a clicky miatt eleve hangosabb a kék mint egy brown,red,black,stb.
de én szeretem a kéket! csak ugye úgy az van a köztudatban hogy az hangos, tehát szar...
3 mecha van aktív használatban a családban és abszolúte nem zavaró a hangja.
Hama uRage m3chanical RDX (Content blue box - outemu klón) pbt magyar kupak
Cherry Mx Board 3 (cherry mx blue) gyái kupak
NATEC Genesis Thor 300 outemu (outemu blue) abs gyári kupak + pbt pink keycap mod lányomnak!
este Cherry Stream 3-at használom, mert gumidómosnál nincs csendesebb!
de elfekvőben van még egy Cherry G80-1851 (cherry mx black), halk de érezhetően nehezebb lenyomni. egy idő után már megviseli a kezemet."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz nemmaradtnév #56527 üzenetére
szilikon billentyűzet, lányom odáig volt meg vissza tőle. mert ő is gépelt mint apa!
-
copass
veterán
válasz arcsin #56575 üzenetére
nem számít hogy ünnep vagy munkaszüneti napra esik, az számít hogy akkor még időn belül jelezted-e a boltnak pl. emailben.
hasonlóan jártam egy egérrel, ~1 hét múlva belül elkezdett nyikorogni a görgője, pont pünkösd előtti szombaton, aznap küldtem a boltnak egy emailt hogy mi a probléma, elállnék. írták kedden amikor éppen lejárt a 14 nap hogy oké.
keycap az szutyok, magasabb árkategóriában is van ilyen hogy törik (pl. ~28K cherry mx board 3, fél év után elkezdett hullani az aktívan használt keycapek, mondjuk cherry support 5-ös. mert küldtek csere keycap-et, ami ugyanúgy beszart fél év után! )
~1,5 évig használtam aktív napi 10-14 órában a natecet meló/játék. kávét is sikerült beleöntenem de a bevonatot kikezdte az isoporpyl a takarítás miatt. az irányoknál is lekopott kicsit. igaz én lecseréltem hamar pbt keycap-re. most ~fél éve a lányom használja a gyári világítós kupakokkal és némi rózsaszín pbt-vel! de napi 1 óra max, szóval nem kap nagy terhelést. viszont használatban van a világítás aktívan!
mechák legnagyobb előnye a javíthatóság. ha nem küzdesz dühkezelési problémákkal = nem reped meg a nyák (habár az is javítható). akkor örökélet, mert switch, keycap cserélhető.
a kontakt hiba forrása lehet az is hogy a forrasztás elengedte."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz plevips #56601 üzenetére
nekem van olyan 25 éves C64-em amin nem látszik a használat nyoma a gombokon...
nagyban függ attól hogy mennyit, hogyan és mire használta. ha jó minőségű a keycap az sokat bír, de egy gyenge minőségű is bírhatja sokáig ha alig használják és kímélve van.
van aki csak este gépezik 3-4 órát, van aki meg egész nap 10-14 órát nyomja aktívan.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz plevips #56603 üzenetére
mennyire nyomja le, izzad, zsírős/száraz a bőre,stb.
van aki püföli,csapkodja van aki meg csak finoman érinti a gombokat.
játékosoknál wsad fényesedik ki rendesen.
melóban egyszerre kaptunk gépeket,billentyűzeteket. nagyjából egyforma terhelést kaptak, volt akinek fél év után fényesedett, meghibásodott. az enyémen meg semmi se látszott."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
vettem egy ilyen pbt duoble shot szettet, merő kíváncsiságból. alapvetően annyi a bajom vele hogy egy picit csilingel. feltételezem azért mert vékony.
-
copass
veterán
válasz FoxiestFox #56625 üzenetére
ipadpro + magic keyboard
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
kérdés:
melyik switchet a legkönnyebb lenyomni:
cherry mx silent red, speed silver?
oké hogy mindkettő 45 cN, de a silver rövidebb úton jár és kisebb is pretravel."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz FoxiestFox #56802 üzenetére
az mx master3 számomra borzalom volt.
persze ismerek olyat aki évente vesz egyet mert annyira bejött neki."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz FoxiestFox #56809 üzenetére
persze tudok én is mókolni egy egeren ha már oda a gari. régi a4tech bloody a60-amban swichet cseréltem,javítottam a fogásán griptape,kormányszalaggal,volt benne egy 14g súlyt egy bazi nagy csavarral...140g-ból lett 90g!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Corsair strafe RGB mechanikai billentyűzet
- Keychron Q2 - KTT Strawberry - Glorious Aura V2 Pudding Keycap set - INGYEN FOXPOST
- Eladó 90 darab (+3 ráadás) Gazzew Boba U4 RGB V2 csendes, taktilis (silent tactile)
- Eladó 105 darab Gamakay Pegasus csendes, taktilis(tactile) kapcsolók
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest