-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elite.cs11
senior tag
válasz Peddy789 #80600 üzenetére
Ha a plate-re gondolsz akkor a brass az magasabb hangu, neked pont hogy melyebb kell, tehat az ajnalott plate az POM vagy PC. De am igen, hang miatt aruljak, van aki pont a clicky hangot szereti jobban. Illetve meg annyit hozzatennek, hogy Molydeus silent kapcsolokat ajanlott neked, de en azt vettem le, hogy te akarsz hangot, csak inkabb mely hang a cel. Tehat akkor ne silent switchet vegyel, mert annak az a lenyege, h kb hangtalan.
Ugy mukodik a Q ahogy mondod (tudtommal!). Nekem K van es ezen kulon van kapcsolo, hogy off, bluetooth, on. Illetve meg annyit tennek hozza, hogyha adnak hozza bluetooth adaptert, akkor ugyan olyan jo a sampling timeja mint vezeteken. De ha nem cel a vezeteknelkuliseg, akkor ja, hasznald siman kabellel.
Illetve a femes hangra is van megoldas, nev szerint a force break modSzerk.: Most nem tudom megnezni, de ebben a vidiben tuti nezik/mondjak hogy mizu a kabel/adapter szituval, ha megse akkor bocsi
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Peugeot, Citroën topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok