- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p4t4_
csendes tag
Na megint én vagyok. Ledumáltam a német sráccal, angol nyelvű kiosztással adja majd nekem. Emellett mondtam neki, hogy nincs olyan magyar cég, aki fröccsöntene magyar nyelvű ISO-s, vagy ANSI kiosztású caps-eket. Ráharapott.
Azt mondta, hogy most kezdték a céget és akkor lehet, hogy elkezdik ezt a piacot bevállalni.
Kezdésnek küld három termékmintát. Megnézem, megköpködöm és persze majd a képet lököm ide is. Az ár egyáltalán nem tragikus: 15 eurót kér a színekért. Van jelenleg zöld, barna, fehér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÚJ - HyperX Alloy Elite 2 Mechanikus Gamer Billentyűzet
- Keresek GIGABYTE GK-AORUS K7 magyar nyelvű billentyűzet
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek - Áresés!!!
- AKCIÓBAN! - HP 230 vezeték nélküli billentyűzetek és szettek
- IBM Model M enhanced edition 102 gombos billentyűzet
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged