- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezoro12
tag
Sziasztok. Hátha tudtok ajánlani valami jó billentyűzetet. 2 hónapig ASUS Strix Tactic Pro-t használtam, aztán önállósította magát, kiakadt és össze-vissza irkált mindenfélét tőlem függetlenül. Most cerberus kistestvére van ideiglenesen nálam.
Úgy láttam, hogy nem igazán van választék minden funkcióra, amilyet szeretnék.
Kb. 40K lenne a határ. És hogy mi lenne jó, ha tudná?ő szempontok. Magyar kiosztás. Főleg játékra. Dedikált média gombok. Ne legyen slim. A mechanikus érzés egész jó volt piros kapcsolókkal, a többi szint nem tudom, milyenek lehetnek. Logitech kiesik, mert nem foglalkoznak komolyabb billentyűzeteknél a magyar nyelvünkkel , de ez általánosan igaz. Hama uRage M3chanical elvi szempontból megfelelne, de félek, hogy gyenge a minősége. Az asust persze megvettem, bízva hogy tudnak valamit, de csalódás volt az élethossza. Már arról lemondtam, hogy fehér legyen, világítson a fekete gomb, ha már sajnos áttértek erre a színre. A média gombnál is csak a hangerőt használnám, de ebből a fajtából sincs valami sok. Jó lenne, ha a gombok nem csak kiállnának, hanem keretben lennének. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Redragon Draconic Compact RGB Wireless Red Mechanikus, Bluetooth gaming billentyűzet, magyar
- Turtle Beach Vulcan II TKL Pro // Számla + Garancia //
- HP 230 vezeték nélküli billentyűzetek és szettek - magyar matrica opcióval!
- WS Silent Tactile kapcsolók, 70 db
- Redragon Anivia, wired mechanikus billentyűzet, RGB, magyar
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest