-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
válasz
syler123 #30414 üzenetére
Az nem biztos hogy a billentyűzet hibája.
Amúgy én még a helyedben még nem zárnám ki teljesen a Cougar 200K-t, állítólag kezd kikopni a hibás széria. Mert, ha nincs ez a space hiba akkor tényleg jó ár/érték arányú bill. Én is belefutottam sajna és csere helyett a pénzt kértem vissza, most visszakerült az ezeréves Logtitech billencsem. Szóval egyelőre olvasgatok, figyelek, hátha jönnek jó hírek a 200K-ról. Persze más billentyűzetet is lesegetek.
Domonkos #30415
Bocs, de ezzel nem értek egyet. Igen, addig még renden van az angolon magyar szöveget írni, míg a ÉÁŐÚ-ról van szó, azt még meg lehet jegyezni, de a spec karakterek engem a sírba visznek, ha angolon kell gépelni. Ugye a windows magyar, a bill angol és teljesen másütt van a kapcsos zárójel a %, meg ilyenek és félóráig nyomogatom, na mikor jelenik már meg az a karakter amit én akarok. Roppant bosszantó.
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest