- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FirstTripla
tag
válasz
FirstTripla #104737 üzenetére
Na végül nem vártam és szétszedtem, csak óvatosan kellett a szalagkábelek miatt. Szerencsére a kupakokat nem kell leszedni, csak a hangerő szabályzó tekerőt, és utána nagy nehezen sikerült valahonnan kiráznom egy kis arany színű csavart, amit mellékelnek is 10 perc keresés után meglett, hogy honnan esett ki. A szalagkábel mögött az PCB lapot a műanyaghoz fogó szélső kis csavar helye volt üres. Betekertem de átnéztem a többit is. Még a szélén 6db ilyen laza csavar volt, amit kb semmi se fogott, és ujjal is meg tudtam húzni... A szivacsok a műanyag ház szélén meg hát nem igazán sikerült a neki való lyukakba belerakni rendesen, 3 szivacs ferdén volt merőleges helyett. De így végre megjavult, bár ilyen hibákra nem számítottam, még jó hogy gyártó engedi a szétszedést és nem jár gari vesztéssel, már csak firmware update kell és kész is mindem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- VR topik
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged