Aktív témák

• hobizoli

nagyúr

válasz DeadMeat #2978 üzenetére

Es az a szerzodot hol erdekli? Vagy Te azert kicsengetsz dalolva evi x kHUF-t pluszba, hogy masnak esetleg jobb legyen, ha vmit elkurtal? Ha igen, adok egy bankszamlaszamot ahova az ijen felesleges penzedet kuldozgetheted, igerem jo(bb) helyre kerul, mint naluk.
    Nekem evi 55kHUF a diffi, ami azert SZVSZ mar kulonbseg.

Egy szar utangyartott lokharitos serulesen 2 honapig szuttyogott egy nem occso kategorias KGFB biztosito, amikor az egyik kedves szomszed beletolatott. Akkor mirol beszelunk? :F

Nem a biztositokkal van a baj, hanem a lehuzos szervizekkel. Elarulom neked, hogy amikor atvettem az autot az alairaskor lattam a szamlat es 178k-t szamlaztak ki erre, ebbol kapaszkodj meg 12kHUF volt az uj utangyartott lokharito -az is volt rajta, ugyhogy azt fizettek, de elotte en is megerdeklodtem mi mennyi lenne hozza-, a jobb elso doblemezt nem csereltek ki, csak kiegyengettek a horpadasat, ujrafenyeztek a kerekivet ahol serult, meg az uj lokharitot fujtak le telibe az auto szinere. Aztan ezt olyan kivaloan csinaltak meg, hogy a lokosrol 2.5-3 honap mulva darabokban levalt a festes, ugyanis kisporolodott alola az alapozo. Szazhetvennyolcezerert. :F

Aztan csodalkoznak egyesek, miert annyi a KGFB amennyi, meg miert nem akarnak a biztositok ''csak ugy'' fizetni. Hat ezert. :U

hobizoli

Aktív témák