- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
feise
aktív tag
válasz
Integra #5009 üzenetére
csüccsenj be egy B Omegába ;) sőt ha mrá ott vagy menj is vele és hallgasd meg a nem létező menetzajt... csak el ne aludj!
nem csúnyák az opelek, csak sok van belőlük, no meg GM szegény
szerk: divot: C4-el nekem is ilyen gondjaim... igényes Lancia műszerfalat Thesis-ben találsz.. de el is kérik az árát.. Nem értme mi a szart kell spórolni a műanyagokon... ha 100e-vel esetleg többe is kerül... DE NEM ZÖRÖG... most mentem Skoda Fabiaval és bizonyos fordulatszámnál cicereg a műszerfal!! 1,5 éves az autó
szerk: totalcarnem láttam.. és a ''szemetek'' csak szerda magaságában töltik fel netre
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
Integra #5009 üzenetére
Komolyan mondom, a gyártók egy része elfelejti, hogy az autóban benne szoktunk ülni... Hiába néz ki jól kívűlről, ha belül hányadék az egész. A C4-el jártam így, még beülni se volt kedvem, hogy kipróbáljam azt a bizonyos franciás kényelmet, annyira hülyére vették a műszerfalat. A másik meg a kis Lancia: gyönyörű, két színű külső, fantasztikus bőrözés és kárpitozás, hangulatos noszgalgikus műszerek, és a legolcsóbb műanyag középkonzol. Megtakarítottak vele hatezerkétszáz forintot. Meg jó pár vásárlót.
Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest