Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aksomatic
senior tag
[link]
erről mi a véleményetek? A képek alapján az ülés mintha kicsit ki lenne ülve, de ez a Giuliettaknal gyakorinak tűnik számomra. Gondolkodom rajta, hogy elmennek megnézni.
Saját tájékozottságom alapján az ár reálisnak tűnik[ Szerkesztve ]
-
Aksomatic
senior tag
válasz cappa72 #225556 üzenetére
Az 1.75 TB izgatja legjobban a fantáziámat, de az inkább 4 millió környéken mozog mostanában ahogy látom.
Alapvetően legtöbbször max. 2 fő utazna benne, esetleg hétvégente 4 fővel egy alkalommal.Alapból nagyon megnyerő az egész autónak a megjelenése, karaktere.
az a helyzet, hogy 1.75 TB-bol nagyon kevés eladó van
[ Szerkesztve ]
-
Aksomatic
senior tag
Olvastam itt egy fórumtárs Giulietta keresésének történetét és hogy nem sikerült megfelelő állapotút találnia. 2,5m és 4,5m között keresek hatchbacket, amiben azért valami élmény faktor is van. [link] ennél például mit kell megnézni élőben?
A kalapban van még számomra Seat Leon FR 1.4 TSI, Golf VII 1.4 TSI. Sajnos már hónapok óta nézegetem de nem jutok előre. Dízel a felhasználás miatt nem jön szoba. -
Aksomatic
senior tag
válasz szabonagyur #225123 üzenetére
Azért érdekelt volna mert nekem a Leon külsőre tetszetősebb mint a Golf7.
-
Aksomatic
senior tag
válasz szabonagyur #225121 üzenetére
Hasonló évjáratból nem találtam csak Leon FR kivitelt, de azok nem ilyen motorral szereltek
[ Szerkesztve ]
-
Aksomatic
senior tag
válasz szabonagyur #225108 üzenetére
Seat Leonnak nincs párja a Golf 7 GTI-hez? Vagy nem hasonló alapokon nyugszik a kettő?
-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok!
Használt keresek hétköznapi használatra. Lehetőleg benzinest, mivel a munkába járás a fő cél, hosszabb út havi 2-3x várható. Alapvetően követem egy ideje a piacot. Amikor nézegetni kezdtem 3 millió környéken húztam meg a határt, de a piac jelenlegi keserves helyzetét tekintve inkább 4-4,5 felé hajlok. Alapvetően a mostani egyik jelöltem a Seat Leon FR valamelyik 10 év körüli modellje. Nagyon tetszik meg a Giulietta is, de az csak olasz na. Bármilyen javaslatot-tanácsot elfogadok.
Alapvetően a hatchbackek tetszenek, és legalább 100LE jó lenne.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest