-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepucs
tag
válasz Aksomatic #225557 üzenetére
Pontosan ugyan ezeket nézegetem jóóóó sok ideje. Ez a 4-4.5 nálam olyan, hogy már szóba jött a Golf 6 GTI és a Leon 1P Cupra is
Az Leon 5F FR és Golf 7 esetén 1.4tsi 150Le -től van multilink hátul. A Leon esetén sportosabb futóművet kapsz és olcsóbb belteret, a Golf esetén kicsit puhább futóművet és minőségibb belteret.
Giulietta esetén kapsz egy kis színházat a DNA kapcsolóval, meg nagyobb szorzót az elektronikai anomáliákra a VAG-hoz képest.
Írtam egy hosszú összegzőt mit érdemes megnézni rajtuk, de igazából youtubeon van konkrétan Giuliettákról szóló angol részletes guide.1.4 tb 120LE ha a kockázatvállalási hajlamod alacsonyabb, nincs koxosodás, egyedül a turbóház repedés de az minden ilyen idős turbóst érinthet
MultiAir 150/170Le rizikós az MA egység miatt, ha igazolt előélet vagy csere volt már akkor simaliba és eléggé szedi a lábát.Érdekes, hogy a legnagyobb futásteljesítményű darabok amiket hahun láttam mind 1.75TBi-k voltak és el is tűntek a hirdetések hamar.
Ha ez szempont, kakucson az alap 122 lovas Leon FR is megverte az 1.75tbi-t köridőben + a Cee'd GT 1.6 tgdi-t is pedig azt mindenhol dicsérik.
[ Szerkesztve ]
"azt mondta reggel a rendszer, hogy adjak meg új jelszót. Beírtam, hogy faszom, erre kiírta, hogy túl rövid ..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- BestBuy topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...