Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz r6man123 #178162 üzenetére
Én évek óta ezt mondom, hogy hiába egy cég a két koreai, hiába közös a hajtáslánc, hiába elvileg a Hyundai a prémium, az újabb Kiák belseje fényévekre van barmelyik Hyundaitól. Gratula hozzá, az új proceed tényleg nagyon jó, remek ötlet volt, hogy a langyos hot hatchből shooting braket csináltak.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
nagyúr
Aztaleborultszivarvégit'. A' szép. Elegáns, sportos, és hát a két betű a végén... GT... ez kellemes emlékeket ébreszt bennem.
Gratulálok!
Szerk.: meddig skálázzák a fordulatszámmérőt?
Csak ez miatt kérdezem... (ez volt a GTI, szívem csücske)[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
vzsryl
nagyúr
Gratulálok, bitang jó "kis" autó az. Gyönyörű, különleges, erős, jól felszerelt és még praktikus is. Szvsz. hiába alsó-közép kategóriás, bőven megéri az árát. Főleg ha belegondolok abba, hogy egy jóval kisebb csomagtartóval rendelkező Mazda 3 is kb. hasonló árban mozog, de rugalmasságban még egy 1.4T-s Proceed-del sem tudja felvenni a versenyt, pedig elvileg sportos...
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
kisza25
félisten
gratula, szerintem tök jó autó, ha nem akarsz mindenáron suv-ot, 4 embernek kényelmes, van 600 liter csomi, van 200 ló és, ha nem tiprod akkor normálisan fogyaszt, meg ott a 7év gari, szerintem jó döntés
Ja és nem egy tömeg kombi, vagy 5 ajtós, vagy sedan
emvy: új, használt, beniz, diesel?[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest