Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
[HUN]Tyson
senior tag
Idézem magam:
Az okmányirodával szemben van egy iroda, ahol tokkal vonóval intézik az átírást.
Biztosításkötést is intézik, úgy tudtam h köbét is, de mint kiderült, azt, meg a mávot nem, mert ezek egyesületek. Ezért kellett volna mennem a köbe irodába.A neten található kalkulátorokból derült ki.
-
[HUN]Tyson
senior tag
Az okmányirodával szemben van egy iroda, ahol tokkal vonóval intézik az átírást. Már üf fogadási időn túl voltam ott, de rendesek voltak és fogadtak. Onnan ugrottam át a Boross József utcába. Ott 9-13. Nem volt pofám mondani, h várjanak már még egy kicsit, elugrok akárhova.
Hobizoli: Azért akartam személyesen, hogy ne kelljen várni a postásra, hanem mindjárt tudjak menni átíratni.
-
-
[HUN]Tyson
senior tag
Na megvolt az első hideg indítás. Hajnalban 0 fok, ablakok szépen le is fagyva.
Szerencsére pöccre indult, semmi traktorhang, 5 perc egyenletes melegítés indulás előtt (addig ablak kapargatás )Bakker, 90K az átírás + első biztosítás. De jó lenne azt az autóra(ba) költeni(tölteni)
-
[HUN]Tyson
senior tag
Szépen lassan biztosan kijönnek még apróbb (remélem nagyobb nem) hiányosságok. Végülis 12 éves a vas.
Ja, Kovácsnál van havernak kedvezménye.
Majd nyomok képeket. Remélem ma már nálam alszik.
Sajnos nincs még garázsom, csak az udvarra tudok vele beállni. De fogom sajnálni, mikor hullik rá a szutyok. -
[HUN]Tyson
senior tag
Mindenféleképpen cseréltetem a vezérműszíjat (és opcionálisan a görgőket), és az olajat, mindegy, hogy mit mond az eladó.
Akinek 6 anyja van, az vegyen fel a lombardtól hitelt.
Elég jókat olvastam erről a típusról a Népítéletben.Meg sajnos a karosszériást is útba kell ejtenem, mert sajna szarul emelhették, és egy kb 5x5 cm-es belyukadás van alól. Barbár állatok. De sztem nem nagy pénzből kihegeszthető.
-
[HUN]Tyson
senior tag
És a mávnál? Mert ez a 2 a legolcsóbb.
-
[HUN]Tyson
senior tag
Na eldőlt a kérdés, h milyen autót vegyek.
VW Passat 1,9 TDI, 1995. 1,25M
digit klima, elektromos napfény, nem leélt.Nincs még nálam a gép, csak lefoglalóztam. Remélem jövő 7 elején sikerül összeszedni a többit, és hazajön végre a vas. Majd nyomok fel pár képet. Úgy tűnt, eléggé egyben van.
Olvastam itt nemrégiben, h az eladó dolga fizetni az eredetvizsgát. Ezt mi nem zsíroztuk le előre. Ilyenkor ragaszkodhatok még hozzá?
Nemrég felmerült a kérdés, hogy miért dízel. 2 okból: életemben eddig szinte csak dízelt hajtottam (most jár le az első 10 éve a jogsimnak, 100k km-t ennyi idő alatt biztosan lenyomtam), nem áll rá igazán a benzinesre a lábam. A másik: fater östermelőként visszaigényli a gázolaj áfáját és jövedékiadóját, jut abból nekem is majd.
Mekkora gáz a Köbénél biztosítani?
-
[HUN]Tyson
senior tag
Nem tudok linkelni, mert újságból van a hirdetés. Nem tudom neten hirdeti-e.
1,9 TDI Passatról van szó, '95-ös, kombi, állítólag jó állapotban. Ma du. nézem meg.
1,25-ért azért be lehet próbálkozni, az még nem túl irreális, nem? Vagy esetleg 1,2vel indítani?
Van itt egy másik is, ez 1,21M ezt lehet 1,1-ért bepróbálni gondolom. Mi erről a véleményetek?
Rick4: Azért ennyire pofátlan nem vagyok. Persze jó lenne. Majd próbálkozom.
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
1.390.000-ért hirdetett autóra hogy érdemes alkudni? Mennyit mondjak rá elsőre, és mennyi az, amiben várhatóan meg tudunk állapodni?
-
[HUN]Tyson
senior tag
Tudtátok, h van ilyen: Opel Corsa B CARAVAN? Először azt hittem csak elírás, de kép is van róla!
-
[HUN]Tyson
senior tag
egy ilyesmi B Vectra? 2 literes Ecotec motor. Vélemény ezekről?
-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz Füge007 #1931 üzenetére
Elmentem megnézni!
Lehet hogy minden ki volt rajta cserélve, nincs is túl rossz hangja, meg a futóműből se jött gáz hang, de esztétikailag eléggé szét van csapva. Hja, 17 éves. Nem igazán vigyáztak rá.Rick4: Ja, nekem is mindjárt feltűnt, hogy ritka tuningdarab
Na akkor most módosítom 1 kicsit a keresési feltételeket:
ha családi kölcsönből egészen 1,5M-ig el lehet menni, többi feltétel marad, akkor mit javasoltok? -
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
Erről vélemény? [L:http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1337986&command=ugras&screenwidth=1280][/L]
Mint már párszáz hsz-sal ezelőtt elmondtam, az igényeim: kombi dízel, olcsó, kis fogyasztás, alacsony szervíz és alkatrészköltség.
És hogy itt legyen Szeged környékén
Milyen felszereltségek vannak ezekből?Na, nem műxik a link? RIOS5 bug? Vagy fícsör?
És az sincs, h szerkesztve. -
[HUN]Tyson
senior tag
Hi!
Hogy lehet hogy ennyi extra van a vasban, és ennyibe kerül? Reális ez?
Qrva jó vétel, vagy átbaxás?
[link] -
[HUN]Tyson
senior tag
Az Astrák, és állítólag a fehérek különösen, igen rohadékonyak!
Vélemény? -
[HUN]Tyson
senior tag
válasz DeadMeat #746 üzenetére
Na kimegyek ma és megnézem a passatot. Figyelek majd ezekre.
De lehet h tényleg az opelre fogok alkudni. Kp-s lesz a móka.
Belső térre melyik a nagyobb?
dabadab: egy ilyen astra (benzines, lepukkant) az egyik céges autó, de eddig ezek nem tüntek fel benne. De majd megfigyelem.
[Szerkesztve] -
[HUN]Tyson
senior tag
Miről látod a fehér passaton h törve volt? ma megyek megnézni.
Mit értesz az alatt, h katasztrófális a pedálrend? Összevissza van a kuplung-fék-gáz?
Megér 820-at az az opel? 96-os, kevés extrával.
Használtautó kereskedésben lehet alkudni? Kb. a 820-ból mennyit? És hogy? Most veszek először autót, nincs tapasztalatom. Persze mielőtt megvenném, autószerelő haverral átnézetem.
Lajafix: Természetesen teljesen tisztában vagyok vele, h a km nem annyi, de hát ez az óratekergetés egy tipikus magyar kórság.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest