Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
dízelracer
őstag
válasz Bubu79 #40267 üzenetére
"Eme emelkedett eszmefuttatás pediglen olyan embernek ment válaszul, aki kuporgatott pénzecskéjét szánja a használtautó piac egy karéj szaros kenyerére, amit majd neki kell elfogyasztania, jóízűen, hiszen ő maga kérte - engedtessék hát meg, hogy megosszam azt a kevéske tapasztalatot, amit már sikerült megszereznem ebben a témában, csak hogy ne legyen nagyon eltorzulva az arca, amikor egyre újabb falatokkal fogyasztja ama bizonyos csemegét."
Kész vagy ember, ez szépen kijött... A Csikós ír így a TC-n.
#40258: akkor én most inkább meg sem szólalok.
joshua7: az egy dolog, hogy amit egy hét alatt beletankolna a Renault-ba azzal a Swift bő egy hónapig vígan elmegy, de a "safranek" ráadásul nem is a megbízhatóságáról híresült el.
[ Szerkesztve ]
-
kircso13
senior tag
válasz Bubu79 #40267 üzenetére
ohh ismerős. Elmesélte, elmondta ugye? Na amit leírtam az meg volt nekem szavaidat ismételve "14-16 évnél többre " . Na és itt jön, hogy 16 évesen többre vittem mint Te! De ( igaz nem kezdün mondatot de szóval) megnyugtatlak, hogy több vagyok. Igen végigolvastam a hsz-eket és normálísan írtam mindaddig míg be nem ugattál!
ha nincs tapasztalatod akkor ezek feltevések :"Még egy apróság - sosem volt 2,5TDS-em, sőt dízel BMW-m sem és soha nem is lesz, mert az élet anélkül is produkál kellemetlen meglepetéseket, hogy effajta szerencsejátékot űznék - ugyanis a magyar piacos 2,5TDS-ek jó részénél a nyerési esélyed pont annyi lehet, mint a lottón egy ötösre - de gyanítom a külföldieknél sem sokkal jobb a helyzet.."
Jó játékot kívánok hozzá!
Másik a 2.5 tds re annyit írtam, hogy fáradtolajjal is elmegy, mert ugye kannás cuccról beszéltünk azaz kértek véleményt!
a többi meg saját tapasztalat és nem ismerős utján terjedő pletyik! Saját autóimról írtam tapasztalatot és nem máséról akiről nem tudom, hogy hogyan tartja , használja az autóját, ami elég sokat számít.
Sértegetésben jó vagy! Így tovább az életben is!
Ha már dolgozól akkor jó munkát! Ja és ezt ne vedd sértésnek!
..,
Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon