- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
saguaro
tag
válasz
Szplöttyy #39134 üzenetére
Én eredetileg dízel, 120-140 lóerő körüli Octavia-t akartam, 2007-est, normálisan felszereltet(jó, nem kellett volna full extra, de egy világos kárpit, navi, automata váltó, xenon nem ártott volna), annál is elképesztő különbség van a full fapad, meg a szalonba kiállított full extrás autó közt. Sajnos.
Szerintem az a jel most jött le, mikor elvittem mosóba, és a srác nagynyomásúval kipucolta a motorteret is. Előtte egész nap napon állt a kocsi 35 fokban, utána még mentem is vele, meghajtottam egy picit, ragasztót elnézve nem csodálkoznék rajta.
Viszont el is felejtettem, hogy eddig egy Varta akksi volt benne, pénteken én hagytam égve a lámpákat, kereskedő nem vette észre, úgy maradt, akksit leszívta, mondtam neki, hogy azért fel kéne tölteni, vagy valami, erre fel inkább kaptam egy vadi új Perion akksit. Azért ez rendes dolog volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest