- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
saguaro
tag
válasz
Szplöttyy #39134 üzenetére
Én eredetileg dízel, 120-140 lóerő körüli Octavia-t akartam, 2007-est, normálisan felszereltet(jó, nem kellett volna full extra, de egy világos kárpit, navi, automata váltó, xenon nem ártott volna), annál is elképesztő különbség van a full fapad, meg a szalonba kiállított full extrás autó közt. Sajnos.
Szerintem az a jel most jött le, mikor elvittem mosóba, és a srác nagynyomásúval kipucolta a motorteret is. Előtte egész nap napon állt a kocsi 35 fokban, utána még mentem is vele, meghajtottam egy picit, ragasztót elnézve nem csodálkoznék rajta.
Viszont el is felejtettem, hogy eddig egy Varta akksi volt benne, pénteken én hagytam égve a lámpákat, kereskedő nem vette észre, úgy maradt, akksit leszívta, mondtam neki, hogy azért fel kéne tölteni, vagy valami, erre fel inkább kaptam egy vadi új Perion akksit. Azért ez rendes dolog volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Macska topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Doctor Who (2005)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged