Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
fekeandras #30216 üzenetére
Erre semmit. Nem lehet...
De félretéve, tényleg nem értem az egészet. Dacia, ok, jó autó, meg nagy meg olcsó, használni kiváló. De szeretni hogy a picsába lehet?! Nem tudom felfogni. Így vagyok én a suzukival is. Nekünk is WagonR+ van. Autó. Megy. Nem eszik olajat. Nem fogaszt sokat. Beférünk 4en kényelmesen. És ennyi. De nem rakok rá alufelni, nem rakok rá "remus" kályhacsövet, nincs benne 500watt hang, és nincs telematricázva "VVT Power" meg mitudoménmivel.
Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Gran Turismo
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- HP szerverek áron alul
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest