Keresés

Aktív témák

• dragonfx

veterán

válasz Integra #8087 üzenetére

Azért azt te sme hiszed ugye hogy a srácok ott egy konkrétan erre elkülönített részen amit M betűvel jeleznek, csak passziánszoznak??
    Pláne 10évvel ezelőtt mikor a max. tartósság elégedettség minőség megbízhatóság mindennek felettiség jegyében folyt a gyártás!!!
    Nem vagyok meggyőződve arról hogy egy ültett Mes fotóművel elátott e36 m3at kanyarban elver egy s2000 annyira hogy az 5. kör végén ne a körkereszt érjen át először.

Most nincs kedvem keresgetnbi de tán valami hsz. huszár belinkeli más témájú topikban írtál haosnló eszemfuttatást, hogy......

nem a részeredmény a lényeg hanem a vége tudod amit kettővel aláhuzunk!!!
    Még tán én is válaszoltma rá és helyeseltem mert én is így gondolkodok a világban (írtam is ritka dolog mikor egyetértünk)... én nem hiszem hogy egy s2000et egy e36 m3at egy rx7etés egy ferrari f360atösszeeresztenénk mondjuka hungaroringen egy 1 0körre akkor nem az s2000 menne át utoljára a célvonalon....lehet hogy nem, de erre max. egy 500ast tennék fel....viszont arr ahogy az m3 nem utoljára arra kb 10e-t.

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Aktív témák