Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzolika9512
aktív tag
válasz BarGer #96855 üzenetére
mihez kell quadro ?
ha játékra, arra nem alkalmas
a két kártyát neccesen fogja bírni a táp, de szerintem nem is fog működni 2 ennyire különböző kártyával a rendszer
|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
pzolika9512
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #96594 üzenetére
gondolom a 10 év gari miatt veszi azt
|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
pzolika9512
aktív tag
válasz pzolika9512 #96463 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz kirjak #96457 üzenetére
sokkal olcsóbb mint pcx-en nyugodtan rendeld tőlük
már maga a vga 20 ezerrel drágább pcx-en
bár ez nekem gyanús, nagyon olcsónak tűnikmost látom nagykerről van szó, akkor nem szóltam
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz Kaci84 #96163 üzenetére
csak ne csodálkozz ha netán majd a táp sírba viszi a gépet...itt nem a márka a lényeg, lehet akár valami csingcsangju márka is, ha rendes belsővel rendelkezik akkor jó táp...de te esetedben ez nem igaz!
valószínűleg te tápodban szinte semmilyen védelem nincs, illetve lehet nem is ad normális feszültségeket!
-
pzolika9512
aktív tag
-
pzolika9512
aktív tag
válasz DR|FTK|NG #96145 üzenetére
én azt értem, csak ha tényleg komolyan programozik, és 90%-ban teszi ezt, akkor lehet érdemes i5-öt venni, és a vga-t hanyagolni egyelőre (vagy használtan keresni egyet)
-
pzolika9512
aktív tag
válasz peiper84 #96139 üzenetére
intel i5 4440 - 52k
Asrock B85M Pro4, Gigabyte B85M-D3H - 18k
2*4Gb Kingston HyperX Fury, Savage, Corsair Vengeance LP - 16k
GTX 960/R9 380 - 60-70k (ha nem sokkal drágább mehet a 4Gb-os)
WD 1Tb Blue (EZEX) - 15k
120Gb Kingston HyperX Fury - 17k
FSP Hexa+ 500, TT Hamburg 530W (templom matricás), FSP Raider S 550, SuperFlower 550 - 15-19k
Corsair 200R, Zalman Z9/Z11, Antec GX500 - 15-20k cm n200 11kez kb: 204-227 ezer
-
pzolika9512
aktív tag
válasz pzolika9512 #96137 üzenetére
ha drága, akkor procit és vga-t használtan néz garisat
-
pzolika9512
aktív tag
válasz AliSue #96136 üzenetére
i3-4130 30k
asrock b85m pro4 18k vagy Gigabyte B85M-D3H 19k
2x4GB ddr3 hyperx fury 1600mhz 13k (lehet egyenlőre 1x4Gb 8k)
gtx 750 2GB 33k
WD blue ezex 1TB 16k
fsp hexa+ 400W/chieftec ctg-450 13k
cm n200 11kössz : 129-135k
egy ssd később még mehetne bele (úgy lesz gyors a gép)
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz pzolika9512 #96099 üzenetére
az superflower 450 akart lenni
plusz a házhoz olcsóbb : CM N200 ~ 10k
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz #46129152 #96098 üzenetére
ilyen drága lap non-k procihoz felesleges
Gigabyte B85M-D3H ~ 19k
hdd nem tudom milyet írtál, de wd 1tb ezex legyen
táp: chieftec ctg-450 vagy ctg 400, superflower 400w, vagy fsp hexa+ 400
ház meg inkább ez : fractal design core 1500 ~ 16k Corsair 200R, 300R, fractal design core 2500, 3500 ~ 16-25k
monitorra meg kérdezz rá a milyen monitort vegyek topicban
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
960 erősebb a 750ti-nél, 750 ti is jó kártya, de ha van pénzed 960-ra akkor azt vedd inkább
a két intel procinál nincs akkora eltérés, hogy érdemes lenne többet fizetni érte, meg ha jól tudom a 4590 refresh proci, így az alaplap nem fogja kezelni, csak legfrissebb biosal
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz SaGaIn #96022 üzenetére
nem vennék xeont...ha 1 év múlva tönkremegy alatta az alaplap, akkor cs*szheted...mert nehezen, vagy már nem fogsz alaplapot találni hozzá, míg egy i5-höz újonnan is kényszermegoldásként kapsz 15 ezerér lapot
illetve hiába van több magja a xeon-ak...régi....szerver procinak készült, így hiába a sok mag meg minden, nem biztos hogy minden játék annyira fogja szeretni, és szerintem i5 így is erősebb
hadd idézem Barney Stinson-t : "Az új mindig jobb"
[ Szerkesztve ]
-
-
pzolika9512
aktív tag
válasz Csabee86 #95896 üzenetére
újonnan ?
asrock h97m pro4, Gigabyte h97m-d3h 25k,
Fsp raider 550 17k, super flower 550w 16k, fsp hexa+ 500W 15k
Kingston hyperx fury 2x4gb 1600mhz 13k (ha munkára is lenne, akkor mehet 16 giga is)
Deepcool gammaxx 300 5k (bár nem tudom abban a házba milyen hűtő fér el)
wd 1tb ezex 15k
Kingston hyperx fury 120gb 17k (lehet akár 250-es is)kb 90-94 ezer Ft
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz derive #95894 üzenetére
hogyan menne egy socketbe, ekkora baromságot ne írj
lapon két fajta socket van, kettő ddr3, és kettő ddr2
jelen esetben egyik sárga másik kék[ Szerkesztve ]
-
-
pzolika9512
aktív tag
válasz kiflissajt #95855 üzenetére
esetleg majd egy hűtőt érdemes még beszerezni : deepcool gammax 300 (5k)
nagyjából, ha sok a 214 ezer, akkor egyenlőre veheted ssd nélkül ( de azt mielőbb potólni kell) vagy 960 helyett 750 ti-vel
de várd meg még mások írását is, mert én még kezdő vagyok ebben
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz menyhartlevi #95691 üzenetére
pcx tapasztalat, a gépemet onnét rendeltem, semmi gond nem volt, csak annyi hogy 3 napba telt nekik kihozni
garancia ügyben régebben voltak náluk fennakadások, de minden igaz azt a problémát már megoldották
-
pzolika9512
aktív tag
válasz metamo #95479 üzenetére
nagyon max, ami valamilyen szintű előre lépés lenne, persze ha ddr2-es ramjaid vannak, akkor egy c2d e8-as szériás proci, 4-5 ezéért van már használtan, meg 10-ér valami nem túl fapados 775-ös lap (de néz utána hogy támogatja-e a procit)
de azért jó lenne ha leírnád a mostani teljes konfigodat
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz ggbuffon1897 #95384 üzenetére
igazad van, legalább egy 970 akkor
-
-
pzolika9512
aktív tag
válasz szilagyiakos #95219 üzenetére
szerintem elég lesz alaplapnak Asrock b85m pro4 vagy giga b85m d3h
ramból meg 1600 mhz-est vegyél
de ha picit dobsz rá, akkor i5 is kijön 84 ezerből esetleg procit veheted használtan is, és akkor jobban kijössz
Intel Core i5-4440 52k
ram oké 14k
Asrock b85m pro4 vagy giga b85m d3h kb 18k[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz koxkids #95213 üzenetére
a konfig ötletetek loptam egy másik kollégától
5-4440 ~ 52k
giga b85m-d3h, asrock b85m pro4 ~ 18k
2x4GB ddr3 corsair lp 1600 mhz cl9 ~ 18k
deepcool gammaxx 300 ~6k
WD blue ezex 1TB ~ 16k
120GB kingston fury ssd~ 18k
gtx 750 2GB ~ 35k
Fsp hexa+ 400W ~ 13k,de a tt is mehet.
Cm n200 ~ 11kvagy:
alaplap: asrock b85m pro4 vagy gigabyte b85m-d3h ~19k
proci: intel i5 4440 ~51k
ram: 2x4gb kingston hyperx 1600mhz ~18k
vga: msi gtx 960 gaming vagy msi r9 280 gaming ~68k
hdd: 1tb wd blue ezex ~15k
táp: thermaltake hamburg 530w (templomos matrica!) ~14k
ház: cm n300 ~11k, esetleg cm n200 ~10k
hűtés: deepcool gammax 300 ~6kkésőbb egy ssd bele
ajánlott bolt PCX!
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz membrandj #95062 üzenetére
bocs, de 10 év is okés! nem mindenki úgy gondolkodik mint ti! hogy minden új játék ultrán kell tolni...
érdekes, régi gépem 6 éves volt, és újonnan se volt nagyon drága, mégis tudtam vele játszani
a8-nál van, pl a10 erősebb, és amire ő akarja használni szerintem bőven elég az olcsóbbik, vagyis az a8! tudom ti csak intel tudtok ajánlani....
-
pzolika9512
aktív tag
válasz Tannhauser #94820 üzenetére
majd még egy 4 giga ramot később dobjál bele, aztán akkor már nem lesz semmi akadály
-
pzolika9512
aktív tag
válasz Frederikk #94818 üzenetére
hát ebből i5 sehogy se fog kijönni, még használtan se nagyon sőt ahogy nézem fx se
szvsz gyűjtsél még ha normális gépet akarsz, ha nem tudsz, akkor kénytelen leszel beérni egy használt intel quad-al
-
pzolika9512
aktív tag
válasz zsulil #94769 üzenetére
hát, ekkora keretből egy gtx970 4gb is kijön, ezerszer jobb mint a 270
proci maradjon i5, (nonK-sat) érdemes azért venni rá egy olcsóbb hűtőt, bár nem feltétel, pl egy DEEPCOOL GAMMAXX 300-at, max cm hyper 212 evo
Ramból elég az 1600MHz, proci nem kezel nagyobbat, illetve 8 giga is elég a mai game-khez, meg ezt később könnyű bővíteni, és ha lehet cl9-es vegyél
ssd szerintem oké, de inkább a hyperx
táp is oké, bár ezt kollégák majd megmondják, hogy a vga-nak is oké lesz-e
szerintem ház is oké, alternatívák: FRACTAL DESIGN Core 2500, Corsair 200/300R, Antec GX500
alaplap : Asrock H97/M Pro4, Gigabyte H97/M-D3H, MSI H97/M-G43, drágábbak: Asrock H97 Fatal1ty Performance, Killer, MSI H97 Gaming 3
ajánlott bolt : pcx
[ Szerkesztve ]
-
-
pzolika9512
aktív tag
válasz Mexbacsi #94710 üzenetére
de több játékkal is próbáld ki, mert vannak game-k amik inkább csak vga-t zabáljak, meg persze léteznek az ellentettjük is, amik procit eszik jobban
ha jól tudom
-
pzolika9512
aktív tag
válasz szmolarlaci #94679 üzenetére
ramból elég az 1600MHz (procid nem kezel nagyobbat)
táp ha az amire gondolok, akkor felejtős
egy 500-as normális elég lesz, sőt 450 wattos
pl. : Chieftec 450W CTG-450-80P; Thermaltake 530W Hamburg W0392RE; FSP 460W FSP460-60HCN OEM
csak néhány példa
ha spórolni akarsz akkor PCX-en vedd őket, már csak lapon és procin 7 ezret spórolsz !
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
szerintem kezd elfogyni a készletről
ugye azért ment fel a ram ára, mert túl sokat gyártottak belőle, és ott maradt a gyártók nyakán, és ezért valamiért drágán kellett adniuk (ne kérdezd én sem értem, egy cikkben olvastam)
vagy ezért volt drága ?
vagy ezért :
A drágulás mögött az áll, hogy korábban túltermelés volt a memóriapiacon, így a DRAM gyártók többsége veszteségektől szenvedett - ez a helyzet oda vezetett, hogy egyes gyártók egyesültek másokkal, de olyanok is voltak, akik egyszerűen elhagyták a DRAM piacot. A cégek közül sokan döntöttek úgy, hogy a jóval jövedelmezőbb mobil- és szervermemória piac felé fordulnak. A korábban elhatározott termeléscsökkentés beváltotta a hozzá fűzött reményeket, ugyanis a memóriaárak a korábbi történelmi mélypontról emelkedésnek indultak, így a vállalatok már egészségesebb áron értékesíthetik termékeiket, mint korábban, azaz veszteségek helyett ismét profitot termelnek.
forrás IPON
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz j.bravo #94658 üzenetére
itt egy gépigény, 4 giga ram az ajánlott, meg i5, szóval fix hogy ultrán tolhatja a játékot, office meg egy használt 30 ezres gépen is elmegy
de vedd figyelembe kolléga ajánlását
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz j.bravo #94655 üzenetére
16 meg 32 giga inkább munkagépekbe kell, mint az i7 is, k-s procit nem érdemes venni, ahhoz már elég drága lap kéne
szerintem egy i5 8gb rammal elég lesz, meg amúgy is csak 2 évre vennéd
-
pzolika9512
aktív tag
válasz membrandj #94651 üzenetére
mondom, hogy én nem raktam össze neki gépet, tehát nem ajánlottam,
csak azt raktam össze amit ő linkelt a német oldalon, az ár miatt, hogy itt olcsóbb
-
pzolika9512
aktív tag
válasz pzolika9512 #94642 üzenetére
ez elmaradt :
b*szus a ház kimaradt (de szerintem még úgyis olcsóbb)
még win 8-al is olcsóbb mint németben
de mondtam, hogy inkább i5, 8giga ram, és akkor tudsz spórolni
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz j.bravo #94641 üzenetére
én csak annyit tudok hozzátenni, ha két évre kell, akkor inkább i5! és 8GB ram is elég
illetve ha magyarba nézitek, akkor PCX a legolcsóbb
szerk.:
na pcx-en összedobtam egy hasonló konfigot (hdd-t meg vga-t nem tudtam pontosan milyen márkájú)és 373,103 Ft lett a vége op rendszer nélkül
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #94627 üzenetére
én azt hiszem simán windows lemezkezelőben játszottam be ezt, kötet zsugorítása, majd a másikon meg kötet kiterjesztése, de mikor később vissza akartam állítani, akkor formáznom kellet az egész hdd-t, de működött
-
pzolika9512
aktív tag
válasz RedSix #94585 üzenetére
pcx a legolcsóbb, bár szerintem lassabbak is mint a többi bolt, vidékre 3 nap volt mire ideért a gép, edigitaltol szoktam még rendelni (mert ingyenes a kiszállítás, de viszonylag drága hely) ott 1 nap alatt kihozták eddig mindig
egyébkén látom van egy jó hír, kezdenek a ramok árai lefele megindulni
8 gigás 1600-as kingstone ram 2 héttel ezelőtt még 15-16 ezer volt mos meg 13.500 Ft[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz pzolika9512 #94241 üzenetére
bocsi kihagytam hogy új árral se lenne 150k...vga számláján 40k van, akkor az plusz 12k, hdd-t lehet kapni 12k újat, akkor az plusz 5k, 110+17=127k meg legyen plusz 4 ezer másik házra és 131knál vagyunk... csak a rend kedvéért
na de én abbahagytam
-
pzolika9512
aktív tag
válasz membrandj #94240 üzenetére
de nem értem...ti is szoktatók ajánlani használt dolgokat...vga meg hdd használt mi baj azzal ha használt? itt arról volt szó hogy 110ből összedobtam egy ilyen gépet ami 2 évig kiszolgál
egyébként igen, nézegettem gépet intel részen is, de úg csak egy pentium jött volna ki a pénzemből...és 1 évig legalább nem lett volna 50 ezrem egy i5-re...sőt 30am sem i3-omra! mert éppen tanulok még technikusin..
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz dannyl #94238 üzenetére
1. jönnek a hírek az új fm2+os procikról
2. mért lenne kuka? eladni is ellehet
3. nem látok semmi olyan szabályt hogy tilos használt dolgot venni új gépbe
4. igen sajnáltam a pénzt drágább házra! mert ez is elég hűbös 3 ventivel!
5. ramból után kérdeztem hogy mennyivel jobb a dual channel, ph kolléga azt mondta max 1-2 fps! ezért inkább olcsóbban vettem 1x8at
6. vinyok igen, lassúak...de játék alatt nem befolyásol semmit! max a betöltési időt!plusz: nem az a fajta vagyok aki mindenképp ultrán akarja nyomni minden játékot!
-
pzolika9512
aktív tag
válasz pzolika9512 #94236 üzenetére
azt még hozzá tenném, eddig csak a dirt rally fogott ki rajta...lowon 20-30 fps, összes többi gameben (pl bf4, metro last light, dying light, watch dogs, nfs rivals, grid autosport stb.) 30-nál több fps-em volt medium/high/ultra beállítások mellett fullHD-ban!
-
pzolika9512
aktív tag
válasz membrandj #94235 üzenetére
Asus A88XM-A alaplap 18k
1x8GB DDR3 1866MHz Kingston fury ram 14k
Athlon x4 860k cpu 21k
Arctic alpine pro 64 rev 2 2k
2 db satás 250GB-os hdd (hitachi/samsung) használtan 7-8k
XDL Happy 31B 6k (proci max 62 fokos ebben a házban, alaplap pedig max 39 volt)
Superflower 450w sf-450p14he 14k
Sapphire HD7850 dual x 1gb (használtan kukáztam garisan) gta 5 alatt 1780 megát ír, de simán megy 28k (vga max 61 fok volt)össz: 110-111k
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz dannyl #94233 üzenetére
egyébkén 860k-m van, nem sz*ros celeroncsom...
amúgy én csak hasonló stílusban válaszoltam mint te
tegyek fel neked videót ? kiváncsi vagy ?
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz dannyl #94229 üzenetére
milyen vicces kedvében van itt valaki...
vagy talán nem tetszik, hogy kevesebb pénzből is lehet jó gépet csinálni? mert ti betokosodott i5 fanok vagytok, és ha már 3 fps-el kevesebbet tud valami, akkora az már szar, pedig az ára mondjuk 10 ezerrel kevesebb
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz membrandj #94226 üzenetére
remélem nem gond, hogy egy korábbi hozászolásodból írtam neki én is majdnem ugyanezt a gépet ?
(#94227) dannyl
egyébként én 110 ezer forintos gépen gta-zok, very high- high beállításokon fullHD ban 35-60 fps értékek között
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
i5-4440 ~ 52k
asrock b85m pro4 ~ 18k
1x4GB ddr3 hype x fury 1600 mhz ~ 10k
WD blue ezex 1TB ~ 16k
gtx 750 Ti 2GB ~ 42k
Cm n300 ~ 11k
Fsp hexa+ 400W ~ 13kkb 160 ezer, spórolni úgy tudsz, hogy keresel használtan garis vga-t akkor kb. minusz 5-10 ezer
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
-
pzolika9512
aktív tag
én már merem ajánlani a Super Flower 450W SF-450P14HE tápot egy napja van a gépben, hangja nincsen, kicsit melegedik, de nem vészes, és szerintem csak a kalap szar házam miatt van ráadásul szép fekete, összes kábele harisnyázott, nem mellesleg a dobozán meg egy szép nagy pillangó van
-
-
pzolika9512
aktív tag
válasz SyMbioTe #93939 üzenetére
nekem gigabyte-tal volt rossz tapasztalatom mindig asusos voltam, sosem volt semmi bajuk (de, egyszer, egy szar táp kinyírta), egyetlen egyszer volt gigabyteom, ami 1 hónap alatt bedöglött
de nem vagyok gigabyte ellenes, mindenki foghat ki rosszat a legjobból is, sőt fordítva is így van
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #93906 üzenetére
hát ugyanaz sajnos nem hogy több, de még kevesebb pénzem lett ezért mindenképp maradnom kellett az 860k procinál, 8 giga ramnál, egy superflower tápnál, és egy asus lapnál intelből vehettem volna két magost, de nem akartam, majd később ha lesz pénzem, akkor veszek i5-öt meg egy lapot, de egy évig biztos nem
+használtan egy sapphire 7850 2gb
[ Szerkesztve ]
-
-
pzolika9512
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #93844 üzenetére
860k olcsóbb, i3 magonként erősebb, és foglalat miatt fejleszthetőbb platform
-
pzolika9512
aktív tag
tudom, nem ide tartozik, de valaki tudna segíteni nekem?
g2a-n akarok játekot venni, de hiába megyek rá akármelyik játékra nem látok megveszem/fizetés vagy akármilyen opciót !
-
pzolika9512
aktív tag
válasz dannyl #93818 üzenetére
valami van itthon, akkor majd körül nézek, de még nincs itt az alaplap, addig nem tudom mekkora fér rá
amúgy szívesen vennék olyan lapot amin van vrm hűtés, csak azok legalább 3-4 ezerrel drágábbak, és így is elfogom ezt adni 1 év múlva, meg ott a 3 év gariköszönöm a válaszokat, mára nekem off
-
pzolika9512
aktív tag
válasz dannyl #93816 üzenetére
amúgy igazad van, aláírásomban bent is van hogy lehet hülyeséget írok
hát az első hónapban elég sok terhelést fog kapni, sok játék van amit ps3-on nem tudtam kipróbálni
ez a süni lehet jó megoldás, csak azt hol szerzek ?[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz membrandj #93814 üzenetére
holnap rendelem tudom hogy nincs igp, lesz hozzá egy használt garanciás sapphire hd7850 2gb, az már úton van igen, később mikor pénztárcám engedi veszek egy i5-öt és egy lapot alá, de az elkövetkező egy évben biztos nem lesz meg rá a keret
am táp egy 450 wattos superflower, hdd egyenlerő 2 250gb sata 7200rpm-es, ram 8GB 1866Mhz ( csak azért mert olcsóbb mint az 1600as) Kingston hyperx fury
-
pzolika9512
aktív tag
hallgass a bölcsebbre ő már több ideje benne van én csak néhány tesztet láttam
(#93809) membrandj
most kapni fogom az ívet úgy érzem, mentségemre szóljon csak 100 ezrem volt gépre! és nem akartam 2 magot (pedig intel párti vagyok)lap: ASUS a88xm-a
proci: Athlon x4 860k
ház: egy occó XDL happy 31b 3 ventivel[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz membrandj #93806 üzenetére
hát az lehet
Kérdés ( nem csak neked szánom):
abból nem lesz gáz ha az állóhűtés miatt nem kap semmi levegőt a vrm ? (nincs borda a vrm-en)
amúgy feltettem ezt a kérdést a milyen hűtőt vegyek topicban, de nem igazán kaptam választ
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz membrandj #93801 üzenetére
én szerintem meg aki két magos gépben gondolkodik, ennél erősebb procit nehezen talál persze ez csak az én vélemény (néhány tesztet látva így gondolom)
azt meg nem tudtam hogy refresh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest