Új hozzászólás Aktív témák

• membrandj

nagyúr

válasz bifidus57 #79478 üzenetére

m-atx is bőven elég 1-2 kártyás rendszerhez. Giga h97m-d3h szerintem

"giga b85m-d3h vagy inkább az Asrock b85m pro4,"
    Amelyik szimpatikus. :) Egy szinten vannak.
    A monitort ott mindenképp cseréld, meg amiket írtam.
    + ssd ugye.

Kristof9094
    "Ezt a félelmetesen demagóg hülyeséget honnan szedted? Te tényleg azt hiszed, hogy kint "kóbászbú" van a kerítés? Mert ezek szerint igen"

Abszolút nem hiszem ezt, de hidd el,hogy ott ha Hans rávágja,hogy 300 euro a keret és te azt mondod,hogy már pedig 500-ért már i5-el is kijön pl egy erősebb gép, akkor egyből rávágja,hogy mehet, mert nem érinti meg annyira az a 200 euro és tudja,hogy a pénzéért lényegesen többet kap.
    A pénz ott is pénz. Itthon viszont, nehezebb ~ 60 ezert összeszedni.

"Teljesen igazad van, az i3 kizárólag low cost játék gépekbe készült, hiszen az új címek már nem 1-2 szálon futnak, tehát a Pentium kevés."
    Azért mert 5x leírsz valamit, attól még nem lesz igaz. A kalácsnak is ordíthatod,hogy MUFFIN, attól még kalács marad.
    Ez erős torzítás. G3220-al bőven lehet játszani. Bf3 multit konkrétan tudom, pedig az multi, ahol ténylegesen kihasználódik a 4 szál. Nyilván hosszú távon nem megoldás egy g3220, aki gta 5-nek akar nekiesni, az ne is ezt vegye, hanem a tényleges 4 db maggal rendelkező i5-öt.

schrank
    Mit szeretnél mondani?
    Az előbb azzal jöttél,hogy 1-2 év múlva kötelező lesz 4k-s monitorra váltani, most meg az fx 6300 a legjobb proci... Nem igazán értelek.

[ Szerkesztve ]

Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.

Új hozzászólás Aktív témák