Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Alaplapot az alapján választunk, hogy milyen szolgáltatásokra van szükségünk. Egy i3-at érdemes egy H61-be vagy H67-be tenni, de H67-et választani csak akkor érdemes H61 ellenében, ha kell a 4 ram slot (anyudnak nem hiszem, hogy kell), vagy kell a RAID, lássuk be, erre se lesz szüksége szerintem. Az, hogy csak 1333mhz-ig lehet bele ramot tenni, és, hogy ez mennyire gáz, hát ezt inkább válaszra sem méltatom
Én szóltam, rajtad múlik, hogy mire költöd a pénzed. üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Bitmain Antminer S9 13.5T
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest