Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Sziasztok!
Válaszút elé kerültem és a segítségetekre lenne szükségem.A mostani konfigom a következő:
h87 lap
i7-4770 proci
r7 250 2gb oc videókari
2x8gb ddr3 ram
128gb ssd
750gb hdd
fingom sincs milyen táp, öreg házA kevés RAM miatt mostanában szokott sírni meg crusholni a gép, úgyhogy gondolkoztam, hogy upgradelek, de ahogy nézem kicsit elszaladt a konfigom fölött az idő és eléggé avittas szegény.
Játékra ritkán használom és akkor sem igénylem a csúcs setupokat (doom eternalt pl ki tudtam pörgetni pár framedroppal), azon kívül néha videót vágok, amúgy képszerkesztés, photoshop, lightroom, adobe termékcsalád.A kérdésem az lenne, hogy szerintetek megéri még venni bele 2x8gb ramot (ha lekezeli a lap, még nem néztem utána), vagy cserélni a 2x8-at 2x16ra (gondolom ddr3 ramok már viszonylag szotyiért mennek), vagy inkább kivárni kicsit, ezt elajándékozni rokonságon belül és inkább venni egy hasonló kaliberű valamit csak újabb cuccokból összerakva?
mod: Az még plusz info, hogy gondolkoztam azon is, hogy játékot telibe leszarom, majd beszerzek rá konzolt és jövőre váltok inkább egy macbookra, ami jó fotószerkesztésre és akkor megvagyok.
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6600 Xt 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest