- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Sziasztok!
Válaszút elé kerültem és a segítségetekre lenne szükségem.A mostani konfigom a következő:
h87 lap
i7-4770 proci
r7 250 2gb oc videókari
2x8gb ddr3 ram
128gb ssd
750gb hdd
fingom sincs milyen táp, öreg házA kevés RAM miatt mostanában szokott sírni meg crusholni a gép, úgyhogy gondolkoztam, hogy upgradelek, de ahogy nézem kicsit elszaladt a konfigom fölött az idő és eléggé avittas szegény.
Játékra ritkán használom és akkor sem igénylem a csúcs setupokat (doom eternalt pl ki tudtam pörgetni pár framedroppal), azon kívül néha videót vágok, amúgy képszerkesztés, photoshop, lightroom, adobe termékcsalád.A kérdésem az lenne, hogy szerintetek megéri még venni bele 2x8gb ramot (ha lekezeli a lap, még nem néztem utána), vagy cserélni a 2x8-at 2x16ra (gondolom ddr3 ramok már viszonylag szotyiért mennek), vagy inkább kivárni kicsit, ezt elajándékozni rokonságon belül és inkább venni egy hasonló kaliberű valamit csak újabb cuccokból összerakva?
mod: Az még plusz info, hogy gondolkoztam azon is, hogy játékot telibe leszarom, majd beszerzek rá konzolt és jövőre váltok inkább egy macbookra, ami jó fotószerkesztésre és akkor megvagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- sziku69: Szólánc.
- Windows 10
- További aktív témák...
- Gamer PC eladó - 7800 x3D / X870 Hero / 32G DDR5 / 4080 Super
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Lenovo Mini PC - M720q / M920q - Core i5 8500T vagy 8400T - több db - ÁFA-s számla is - WIFI-s is!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Mac Mini M1 Újszerű 16GB/256ssd/1-3 hónap gar./p4290
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged