- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
válasz
Paxker315 #149458 üzenetére
Köszi
Vinyó marad akkor a WD Purple, úgy is ssd-re megy a játék, táp tippet köszönöm, már korrigáltam is.
FSP HEXA 85+ 450W lesz, mert 15k-rt be tudom szerezni egyéb költség nélkül, meg van már ilyen itthon egy, szeretem.
Gépházzal vagyok kicsit vajban, mert nem érdemes 1 ventiset venni szerintem, ha utána meg költeni kell a ventilátorra..THERMALTAKE Versa H17 az mennyire lenne jó? Bár ahhoz is kellene venti. Meg jó lenne elférni benne.
Amúgy miért baj ,ha ATX-eset veszek?
Az ár, kinézet, meg , hogy normális ház legyen, az fontos számomra, mindegy, hogy matx vagy atx. Nézhetek amúgy atx-es lapot is, de az drágább.
hobizoli
Ismerőséknek csinálom, nekik ilyen monitorjuk van, nagyon régóta megvan nekik, nem tudok vele mit csinálni... Akkor mondom nekik, hogy új monitorra is jó lenne még kis összeg.Használt cuccot nem szeretnének, de amúgy a 8gb-st, mutattam, azért szétnézek aprón hátha, próbát megér
.
Köszönöm amúgy, hogy felhívtad a figyelmem, hogy már csak digitális kimenetelű dvi csatis vga-k vannak, ezt nem szoktam nézni, mert nekem is hdmi csatis van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged