Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
Üdv! Szerintetek ez a lap (jelenleg ez van a gépemben egy sima 9700 alatt) Gigabyte Z370 HD3 megbirkózna egy i9 9900K-val? Persze tuning nem lenne csak a boost órajelet lenne jó ha tartaná.
-
s.bala31
őstag
válasz Milka 78 #98863 üzenetére
Erősen agyalok rajta, mert ha sikerülne benne működésre bírni egy 9900K-t még jó ideig el lennék vele. Sajnos eddig külföldi fórumokon sem találtam olyat akinek ez az alaplap proci párosítás lenne a gépében. Olyanról viszont már olvastam hogy ebben a lapban egy 9700K-t hajtottak 5 Ghz-en. Nem tudom mennyire lenne ettől komolyabb egy 9900K alap órajelen.
-
s.bala31
őstag
Köszi. Lehet a sima 9900-el esélyesebb lenne. Közben találtam valamit a neten középkategóriás Z370 lapok 9900K-val történő párosításáról. Sajnos az ott írtak alapján nem vagyok benne biztos hogy jó ötlet. Prime95 alatt 120 fokos vrm bár állítólag játékoknál nem volt vele gond. Aktív vrm hűtéssel valamint csúcskategóriás Z370 lappal lehetne inkább próbálkozni.
[ Szerkesztve ]
-
s.bala31
őstag
A beszállító amelytől ezek a webshopok veszik a cuccokat elárazta az alaplapokat. Kollégánál ránéztem egy nagykeres webshopra és ott 213 Ft-ért is volt egy B460-as Aurus alaplap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest