Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
gaméra lenne tuning nélkül.Itt kiválasztottunk nekem egy lapot msi z68a-gd65 b3
csak utána néztem ,hogy mindenki olcsobb lapot keres gamézni is.Az a problémám,hogy nagy a válkaszték nem tudok dönteni.ezt az összeállitást találtuk ki maradjak ennél?[link]Csak a lapon tudnék spórolni szerinted érdemes?Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
-
Milka 78
nagyúr
Nem rossz lap csak a P67Pro3-hoz képest gyengébb a tápellátása,egyszerűsített felépítése és hűtést sem kapott(egy szóval gyengébb és drágább),tehát tuning terén sem tud annyit.Inkább a P67Pro3-asát választanám...
viperabácsi:Mivel a frászt hozták rád a sok cicergéssel és stb...Vedd meg a Z68GD65-öst.Agyon van dicsérve,sosem cicergett és minden működik rajta,ráadásul itt a PH-n is vannak akik nagyon elégedettek vele.Ha kicsit olcsóbbat akarsz akkor P67 GD55 vagy 65 is teljesen jó és ezek is hibátlanul működnek.Ne hagyd magad megijeszteni Elég sok legenda terjeng ami valótlan és kb.1 hibás lapból indult ki.
[ Szerkesztve ]
-
csaky_87
csendes tag
köszönöm, akkor úgy néz ki hogy marad a H67-es chipset Gigabyte UD3nál 8000 Ftal olcsóbb a P67nél. Valószínűleg egy I5 2500 megy majd bele. Igazából +2000 ért van K-s verzió is, de mivel már az alaplap sem arra épül sztem fölösleges lenne azt vennem, ha elavul a cucc úgyis 1be cserélem.
Szerintetek jó az eszmefuttatásom? -
csaky_87
csendes tag
A gigabyte, mért gyengélkedik, én még nem hallottam róla, ha az Etron Chipre gondolsz, annak semmi köze a gigabyte-hoz max annyi h rossz Chipet választottak(Msi, Asus itt joban döntött). Én az Asrock-ot nagyra becsülöm hogy ilyen hamar felzárkózott a nagy nevek mellé, de megjegyzem az áraik is feljöttek egy egy tipusba egy árba van a gigabyte-al. Jó lap az Asrock, épp úgy mint a Kia is jó autó, csak én mégse vennék mert nem szimpatikus, ennyi az én egyéni véleményem.
-
kasa85
őstag
Akkor az jó lesz gondolom tuningban,és PCI E foglalatban mind kettő 8x ha CF be rakom a HD6950 kártyákat.
Tényleg ütős lap,és elég komolyan néz ki bár az ára biztos nem kevés.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
Mondjuk gondolkodtam egy PCI E 3 változatról is,mert minimum 2évre szeretnék lapot venni hozzá a csúcsra járatott vga val,de nem találok olcsón egyenlőre.
Astrock meg ha jól látom nincsen még magyar országon.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Narandil
tag
Kicsit késői a dolog. Már megrendeltem az alkatrészeket, de azért köszi az infót! Egyébként az a baj, hogy 120k volt a keret, s így is 15k-val léptem túl, szállítással együtt.
ASUS Prime X570-P, Ryzen 7 5800x, ASUS TUF 6900xt, 2x 16 gb Crucial Ball. Sport DDR4 3200MHz CL16, WD 1000GB BC, Kingston A400 240GB, Samsung 500GB EVO Basic, Phanteks Enthoo Pro ház, ASUS ROG Strix 1000W, Alpenföhn Brocken 3, ASUS ROG Strix XG32UQ monitor
-
KAMELOT
titán
ASROCK és gigabyte etron chip van rajta ami gondokat okoz! Kérdezz utána mondjuk a Milyen asztali gépet vegyek? topikban!!
(#27038) Mercutio_: Nem próbálom ki mert nincs rá pénzem és nekem nem kella gyorsaság. Most 10mp-vel hamarább tölt be valamit engem nem sokat érdekel.
Amúgy mondták már sokan! Sajnos nekem olyan kicsi tárhely nem ér meg annyi pénzt!
Azért köszönöm az infót! Elhiszem ,hogy gyorsabb ,de nincs szükségem akkora gyorsaságra! Ami fontosabb lenne az egy i7-es proci , X58-as alaplap! ja persze használtan!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest