Hirdetés
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Üzenet az országnak
- Szólánc.
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
-
Gyuri27
félisten
válasz Mauzes #17030 üzenetére
Az, hogy alapból az int vga-hoz van kapcsolva egy kis ram. Tehát először ezt használja utánna a rendszer memót. Érdemes min 128 megás ddr3-l rendelkező lapot választani.
Ha full hd-ban akarsz filmet nézni egy 4xxx vga-t azért én javasolnék. [link] pl ezt. Kb 10 pénz. [link] ez 11k. Az athlon II 215 szintén 11k. KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 800Mhz ez kb 12k. Ennél olcsób gépet nem érdemes. Főleg, ha ritkán van cserélve a vas.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Mauzes #17032 üzenetére
Értem én csak akkor a proci dolgozik. De ha nem gáz, hogy kicsit hangosabb akkor mehet azzal is. Gyantoom ha ddr3-s van rajt akkor az ki van írva pl [link]. De ettől még egy asrock is lehet jó. Filmet letolja, általános alkalmazásokban jó. Ára megfelő. Tehát jó vétel.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Motaba78
addikt
válasz Mauzes #23908 üzenetére
szia
starcraft 2 gépigény:
Windows XP SP3/Vista SP1/Windows 7
2,2 GHz Pentium IV vagy azzal azonos teljesítményű AMD Athlon processzor
1 GB RAM/1,5 GB Vista és Windows 7 esetében
128 MB NVidia GeForce 6600 GT/ATI Radeon 9800 PRO videokártya
1024 × 768 minimális felbontás
4 GB szabad hely (a rendes játéknál ez a szám magasabb lesz)
Szélessávú internetsosem a minimális gépigényből indulunk ki, ha élvezhetően akarunk játszani.
ebből kiindulva
a következő lapot és cput ajánlanám neked
cpu: AMD Athlon II X3 450 3.20Ghz AM3 BOX 17xxx ft
legolcsóbb alaplap : ASROCK N68-S3 UCC 98xx ft
esetleg normal atx méretben: ASROCK M3A770DE
ha nem lesz egyelőre diszkrét vga akkor egy int vga-s deszkával ki lehet birni pl ezzel ASROCK 880GM-LE 15xxx ft
és hozzá egy gt240(kompromiszumokkal)-gts450 szintű vga amivel elég sokáig nem lesz gondja.
én a gts450 mellett voksolnék vga téren.[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
válasz Mauzes #23913 üzenetére
A GTS 450 Szerintem 3x eszi meg azt a játékot, újnak új de ha olcsóbbat akar vannak alternatívák, a lényeg hogy menyit akar rákölteni?
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Motaba78
addikt
válasz Mauzes #23913 üzenetére
nem egy két játék a mai viszonylatban is több magot használ 2-4, és ez a későbbiekben csak tovább fokozódik.
ez a téma volt a call of duty black ops játéknál is két magon futott persze, de több magon sokkal simább volt a játékmenet.természetesen elegendő a 2 magos cpu is, de hosszabb távon és kb 2-3e ft különbséggel inkább a több magos cput venném, azért ajánlottam a 3 magost.
gts450=hd5750 fej fej mellett vannak, amelyik olcsóbb, vagy szimpatikusabb
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz Mauzes #57602 üzenetére
Hi!
A legegyszerűbb ha beszerzel egy új írót pl. a Samsung SH-224DB/BEBE 4K környékén!
De az Asus H67-es lapjai javán még megtalálható volt. De már nem igazán kapni őket , max. használtan.
És igen van IDE SATA konverter is.(#57601) Cyrin
A jó mester rossz szerszámmal is tud dolgozni!Bazinga!
-
MongolZ
addikt
válasz Mauzes #74756 üzenetére
Ha ki tudod használni a több mag nyújtotta előnyöket, akkor érdemes lehet egy A4-5000-el szerelt lap, de ami igazán ugrást jelentene, az egy Celeron 1037U-val szerelt lap, mondjuk EZ.
Sajnos passzív lapok tekintetében (itthon) nincs túl nagy választási lehetőség, pedig jó lenne látni egy Beema-t is.
[ Szerkesztve ]
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz Mauzes #74770 üzenetére
Hát az ITX sajna sosem (elég) olcsó. Én is hasonló tervezgetési fázisban vagyok. J1900 NAS, vagy inkább mégis 1150 Celeron, olcsó H81M lapba visszafogva? ITX vs olcsóbb mATX (úgyis el lesz rakva)?
Asrock H81M-ITX (~20K), vagy H81M-ITX/WiFi (~24K)
Asrock H81M-HDS vagy H81M-HDS R2.0 (mindkettő mATX, és ~14K)Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- World of Warships
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest