Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz mastodon #33310 üzenetére
Akkor ezt neked találták ki. ASUS P5G41T-M LX
USB 3 nincs rajta. Többi minden megtalálható és még egy GT210 VGA-t is kapsz hozzá ami szerintem nagyon jó vétel.
USB2 is elég a másolgatáshoz.(#33305) Domyzilah: ezért írtam ,ha későbbiekben lesz procicsere akkor Z77-et. És ahogy írták ASUS Z77 SABERTOTTH. Hosszú távon nagyon megéri + tuning is fog menni!
(#33309) Brumi˘: ASUS Maximus V GENE parancsolj. 5GHz-t ebben el tudod érni ,de procitől is függ. 25K-ért HC alaplapot nem igen kapsz.
Esetleg még ebben is el tudod érni. MSI Z68MA-ED55 (B3) 30K környékén van.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
bluyoo
nagyúr
válasz mastodon #34319 üzenetére
Szerintem olyan lap nem létezik ha létezik is csekély eséllyel jutnál hozzá.
2db PCI-E 16X,USB3 GA-EP45T-USB3P
De minek int. VGA és 2 PCI-E 16x?
Személy szerint még mindig azt mondom hogy passzold el azt a 25K-ért vásárolt Intel Core2 Duo procidat és építs ésszerűen egy LGA1155-ös gépet.
30K-ból megvan az alaplap CPU és van natív USB3,SATA3,RAID,int VGA,2 db PCI-E 16X,2dbPCI ..............................
#34320) NewmanHD
Szívesen!Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz mastodon #34324 üzenetére
Durván 15K-t érhet de ITT beárazzák a profik.
Durván INTEL Pentium G620 + mondjuk Asrock B75M ha belefér B75 Pro3.
E7600 , G620.
De ha a KAMELOT által javasolt I3 2100 belefér 2X lekörözi az öreg E7600-ast.Nem beszélve a +2 virtuális magról a 2 valódi mellett.
Ami ugye 4mag[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz mastodon #34324 üzenetére
Azt még azért hozzáteszem hogy a G620-hoz nem kell vga-t vegyél benne van a CPU-ban.
A procid akár a HARDVERAPRÓ-n is elpasszolgatod.
A lapot olcsóban is megúszhatod (szerintem ne tedd a B75-ös lapok jobbak)de egy két dologról le kell mondanod
H61M/U3S3 itt nincs natív USB3,SATA3 támogatás,1dbPCI-E 2.0 ..
De így is bőven veri a 775-ös platform adta lehetőségeket főleg hogy SSD lesz a gépben.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz mastodon #34340 üzenetére
Ernyiért még mindig az Asrock B75 Pro3 a legjobb vétel (ár/felszereltség) az I3-hoz is ha nem gond az a +1400Ft.
Az a használt programokon múlik nem a Win7-en.És a "HD video vágás/konvertálás"-hoz használt programok általbán pont kihasználja a több mag előnyeit.
De ha mégsem elég szépen rá lehet őket kényszeríteni mondjuk a CPU Control 2 -vel.
A linkelt lapon 5db venticsatlakozó van ebből 2db 4pines (PWM vezérlésű).
De ha másik lapot nézel amin tényleg csak 2db van Y elosztóval 1csatlakozóról 2db szélkavarót és kész [link].
A CPU terén ha erősebb IGP-t akarsz i3-2125 ebbe már HD Graphics 3000 van és "csak" 4K-val kerül többe mint a i3 2100 és az órajele is magasabb.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz mastodon #34359 üzenetére
SSD-t emlegettél "És lehetőleg az SSD-t is elég gyorsan kezelje."..... De ha patásak a cuccaid "20K-ért szerintem esélytelen a Pata." Vagy átalakítózol (nem ismerem menyire problémásak) de rendszerlemezhez biztos nem használnám.
Vagy a lentiek Asus P8H67-V,P8H67-M EVO,P8H67,P8H67-M
(#34358) Fr3eWar
Szívesen!Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz mastodon #34375 üzenetére
Félreértettél nem karlak meggyőzni sőt ... az átalakító és az új író árán már a Patás lapot is meg tudod venni ...
Nem vagyok benne biztos hogy menni fog a telepítés talán SATA/IDE átalakítóval esélyesebb (de egyiket sem próbáltam ..).
(#34373) szörnyeteg77
ElőfordulBazinga!
-
-
_csocso_
senior tag
válasz mastodon #34396 üzenetére
Én használok ilyen PCI-IDE karit, neten néztem utána, aprón vettem, bootol, és DVD írás is működik vele, mivel ezt sem tudja mind. Nem mellékesen nagyon olcsó is volt. Sil 0680 chipes, ez a lényeges, viszont BIOS-t kellett rajta frissíteni, ami win alól nekem nem sikerült, tehát nem túl egyszerű megoldani, viszont működik.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest