- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Chosen: Canon 30D vs 50D színösszehasonlítás "pilot test"
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
válasz
csucsbicep #29122 üzenetére
Én nem tudom sok fele nézelődtem olvasgattam de meggyőzően nem beszéltek ellen. Persze páran fikázták mert valami nekik nem felet meg benne vagy nem úgy működött ahogy ők szerették volna. És voltak akik azt írták teljesen elégedettek vele. Szóval írtam aztán ide is hátha meggyőznek mégis hogy ezzel irtózatosan rossz vásárt csinálok de senki nem irt semmit. Bármelyik alaplapos fórumrészbe belenéztem mindenhol valaki valamit fikázott szóval ez maradt és majd elválik....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- AM4 Alaplap Bazár - Újszerű/Használt - Kifogástalan tesztelt működés - Számla & Garancia
- LGA1700 Processzor foglalat javítás, foglalat csere
- Gigabyte GA-F2A78M-D3H rev: 4.0 alaplap
- Kingston HyperX DDR3-2666 MHz 8 GB (2 x 4 GB KIT) CL11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest