Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
- Szólánc.
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silvirenzo
csendes tag
válasz bluyoo #41245 üzenetére
Na akkor lássuk hol is járunk:
VGA : ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2 HD7870 2GB GDDR5 PCIE 63K- ok
CPU : INTEL Core i5-3570 3.40GHz 1155 BOX 50K- ok
HDD : WD 1000GB Caviar Green 5400rpm 64MB SATA3 WD10EARX 20K. - én is ugyanezt néztem o
ki, Igen, inkább adattárolás fontos h halk legyen és hosszúéletú, remélem a játékok nem futnak majd ettől rosszabúl, mármint nem veszítek FPS-t ugye?
RAM : CORSAIR 8192MB Vengeance Low Profile DDR3 1600MHz CL9 KIT CML8GX3M2A1600C9 11K
Azért gonodltam a 2400mhz-re h később jobban tudjam tuningolni, de ha azt mondjátok nem szükséges akkor itt tudok spórolni
ODD: nem is néztem kifelejtettem, gondoltam Blue-ray Rw re is
TÁP : FSP Raider 550 16K - Ez lesokkolt, bár gondolom ezen nagyon nem szabad spórolni azért mégis megkérdezném h nem tudtok olcsóbbat ami még mindig megbízható és a célnak, addot konfignak megfelelő?
HÁZ : BITFENIX Shinobi 19K Na erre viszont abszolút nem szeretnék ennyit költeni, háznak csak annyi szerepet szánok h beleférjen és azért ne menj a konfigom benne tönkre viszont a külseje lehet a leggagyibb, legrondább, szóval itt jöhet leginkább szóba az igénytelenség én itt erre 5K-t szántam, de ezt mondom úgy h majdnem 7 éve nem vagyok otthon a számítástechnikában úgyh abszolút laikus vagyok már az egészben ami azt jelenti h nyitott vagyok bármire, jó érv ellenében...
LAP : Asus P8H77-V 25K - én inkább Z77-esekre gondoltam, a tuning miatt és amit a házon megspórolnék inkább ide költeném h minnél megbízhatóbb legyen!
CPU HŰTŐ:?
Az egész konfigot egy Samsung UE40EH6030-as 3D LED TV-vel kapcsolnám összeEzek fényében hogyan módosítanátok a konfigot
A keret mostmár felment 220-230-ra mert az ODD-t az előbb kihagytamKérlek segítsetek!
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest