Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zaied

addikt

válasz zka67 #35399 üzenetére

Köszi a leírást átnézem, gondoltam hogy nem túl régiekXD de akkor nem lenne érdemesebb egy bevált modellel kezdenem nem szeretném 1 hónap múlva eladni:D, de üsse kavics bepróbálom elég meggyőzően érveltél én gigabyte alaplapokat használtam a legtöbbet, de úgy látom ti említésre se méltatjátok szóval most hanyagolom:D mis vel nekem nem volt bajom mondjuk nem hinném hogy 3 évig meglesz:D max 2:D de már az is sok:D
    a firewire csak azért érdekes számomra mert van egy pár sandisk kártyaolvasóm nem éppen gagyi darabok azért lettek vásárolva mert gyorsabb volt mint az usb 2.0 és tudtam használni a kártyáim teljes sebességét, de az usb 3 úgy hallottam egy kicsit gyorsabb:D szóval lehet akkor inkább beújítok egy usb 3 mas olvasóra
    hát elég sok usb-s cuccot használok egyik se 3 mas gondot jelenthet ez nekem? mert olvastam ilyeneket is hogy a 3 mas port nem szerette a 2 es cuccokat és ha lecserélem a kártyaolvasóimat egy 8-10 usb port jól jönne amiből 6 biztos 2 es kéne legyen legalább is jó lenen ha üzemelnének rajta a cuccaim:D
    ez az utolsó bekezdés eléggé meggyőző volt:D
    akkor maradjunk az asus nál, melyiket érdemes választani, ami még hasznosan jó:D?
    maradjon a p8z77-v és kész?:D elég sokan mondjátok már:D végén még meglincseltek:D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés