- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
genesis
csendes tag
nos amd-t!!
igaz hogy sokan mondják hogy ingadozó minőségű termékek de ez főleg a gyengébb minőségű lapok miatt fordul elő!!
egy klassz lap megfelelő háttértámogatottság(pl:bios,driver,egyebek)
jó konfig alakítható ki az AMD ből!
Ja videokarit nem jó mindig a legújabbat venni mert kész ráfizetés
megy le az ára!!
kb30-40 a reális :))
CSÁKÁNY!!! -
Terrorista
senior tag
''Ha Intel procit akarsz vásárolni, akkor még véletlenül se forduljon meg a fejedben, hogy SiS vagy VIA chipsetes alaplapot vegyél! Két barátomnak van egy SiS-es ill. VIA-s alaplapja, de leírhatatlanul szutykok. Én nem mernék ilyen chipseteket megjelentetni sem.''
Több barátomnak meg haveroknak van VIA chipsetes alaplapja köztük nekem is és eddig még semmi gáz nem volt velük..Igaz többségüknek AMD-jük van de az Intel-esek sem panaszkodtak rá!A SiS-t azt nem ismerem.
De van olyan eset amikor egy alaplapból ki lehet fogni a rosszakat.
Az Intel 845 chipes alaplapok közül is van 1-2 rossz példány.
Pl. Abit BE-7. Haver már egy hónapja szív vele mert nem mennek rajta a játékok rendesen.Gondolok itt a UT2003-ra ami 18-30 FPS között mozog egy 2Ghz Celeron van benne meg egy Ti 4200 8x AgP-vel és van pofája szaggatni!:) -
Terrorista
senior tag
Szerintem nem muszáj neki feltétlenül RAID-es alaplapot vennie ha csak gammázni akar.
A GigaByte az jó ajánlat de elég a 7VAX szerintem..
Nekem is ilyen van és teljesen megvagyok vele elégedve..
Egy 1800+ T.Bred B-s procit hajtok benne akár 2600+ -on is.:)
Ez az egész dolog attól függ kinek mennyi zséje van.
Ha van akkor persze hogy maradjon a RAID & S-ATA kombós alaplap meg egy ATI 9700 Pro!!:D -
róland
veterán
Van egy javaslatom, de AMD-s:
Epox EP-8RDA+; AMD AthlonXP 2100+ (TBred-B); 2*256 MB SAMSUNG PC2700 DDR 333MHz; Maxtor diamondMAx+9 80GB 7200 rpm HDD (6Y080P0); Plextor PX-320A Combo; ATi Radeon 8500/9100. :DD
Érdemes megfontolni! :DD -
Goose-T
veterán
Ha Intel procit akarsz vásárolni, akkor még véletlenül se forduljon meg a fejedben, hogy SiS vagy VIA chipsetes alaplapot vegyél! Két barátomnak van egy SiS-es ill. VIA-s alaplapja, de leírhatatlanul szutykok. Én nem mernék ilyen chipseteket megjelentetni sem.
-
róland
veterán
Olvasd végig a fenti topicot. Abban van egy-két jó Inteles alaplap. Jó áron, jó alaplapok. Nem feltétlenül kell az az alaplap Neked, ami abban a cikkben elvárás volt, ráadásul van ott egy-kettő ami nem is tudja mindazt. De az ott felsorolt lapok most nagyon jó áron vannak, és egy-két évig bírják a strapát.
Mivel Téged nem érdekel az AMD/Intel vita, nem is írtam AMD-s topicot, pedig van egy nagyon jó, ahol rendesen kiveséztünk egy jó konfigurációt. Bruttó 250.00,- Ft-ért két év nyugit vásárolhatsz. (Csak a videokártyát kell majd cserélni.) :DD -
lorim
csendes tag
Kedves Róland,
remélem, Den nem fogja lezárni a topicot, mint ahogy azt is remélem, hogy valaki ír egy pár sort konkrétan a kérdésemre reagálva.
Nem tudom, mi az a RAID, nem érdekel az intel/amd vita, szeretném, ha egy nálam tapasztaltabb user segítene.
A rövidre zárásról szerintem ennyit.
Üdv. -
The Thing
tag
MOst konkrét lapot nem tuddok mondani mert ahhoz szerencse kell hiszen könnyen kifoghatsz egy nagynevü lapbol is egy sz.rt.
Viszont ha tényleg jo gépet akarsz összelökni akkor miért nem egy Amd procit raksz bele és a különbözetért veszel bele egy radeon 9700-ast 128 rammal és szerintem ha játékra kell akkor sokkal jobban fog menni.
Amugy is az alaplap nem sokat számit játéknál. Szerintem -
lorim
csendes tag
Sziasztok, tanács kellene.
Gépösszeállítás előtt vagyok, egy ismerősömnek kellene játékra elsősorban. Nekem ASUS lapom van, amivel igen elégedett vagyok, de azt nézegettem, hogyha ASUS lap helyett valami kevésbé márkásat teszek bele, igen jelentős összeg válik másra fordíthatóvá.
Szeretnék 1.8-as Northwoodot, 512DDR333-mat, meg ATI9500pro-t belepakolni. Legyen benne integrált hang, meg usb, ilyenek.
Nem ismerem sem az ECS-t, sem az MSI-t, de láttam, hogy ott mind az intel, mind a SIS chipsetes lapok jóval olcsóbbak, mint a nagy testvérnél. Szóval mondjuk az előbbi kettőből konkrétan melyik lapot javasoljátok a fenti szetthez?
Köszönöm.
Aktív témák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!