Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgtGiggsy
csendes tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Az a rész csak poén volt, sosem vettem még észre, hogy bárki rácsatlakozott volna a hálózatunkra
Arra utaltam vele, hogy nem az a lényeg nekem, hogy messze elvigyen a WiFi, hanem hogy pár méteren belül legyen stabil és gyors. -
sgtGiggsy
csendes tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Igazából nem olyan nagy a lakás, 54 négyzetméter, vasbeton falak, vagy hasonlók nincsenek, légvonalban úgy 10 méter, egy falon keresztül a legnagyobb távolság, amit át kellene vinnie a WiFinek. Szóval inkább a sebessége érdekelne, mert perpill egy WRT3600-as van, Lede-vel, és ez 5GHz-en sem valami gyors, érzésre nem tudja azt, amit egy N-es WiFinek tudnia kellene (7-8 MByte/sec fölé nem megy a sebessége a hálózaton belül). A telefonokon és laptopokon kívül minden vezetékes a lakásban, de a vezetékes sebességre most sincs panasz, a gyors WiFi lenne fontos, az viszont nem cél, hogy a három emelettel fölöttünk lakó szomszédok is a mi WiFinken lógjanak.
-
sgtGiggsy
csendes tag
Sziasztok
Nincsenek tapasztalataim Mikrotikkel, szóval valószínű iszonyta láma kérdés lesz.
Egy olcsóbb Mikrotik router (pl RBD52G) hogy viszonyul a hasonló árkategóriás Tp-Linkekhez, akár azok Ledevel telepített verzióját is nézve? Egy lakásban, általánosabb hálózat mellett (asztali gép, laptop, konzol, HTPC, tv, telefonok) ad bármi pluszt sebesség, wifi hatótáv megbízhatóság, biztonság terén, vagy ebben az árszegmensben mindegy?A válaszokat előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Arra utaltam vele, hogy nem az a lényeg nekem, hogy messze elvigyen a WiFi, hanem hogy pár méteren belül legyen stabil és gyors.
ekkold