- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
#68216320 #4961 üzenetére
Ha mindent tudsz, akkor minek kérdezősködsz?
"ahol eddig a routerrel (23dBm/2dBi) nagyjaból 4-6MB/s átvitelt mért, ott most összehasonlító mérés mellett (23dBm/15dBi) 12-15MB/s az átvitel. "
Nem akadékoskodni, de eddig azt mondtad, hogy elég lassú nálad a net a parkban, az itt idézett szövegben meg 4-6 MB/s átvitelről van szó. Ez azért maradjunk annyiban, hogy nem annyira rossz ! Nem olyan rég (na jó, az én emlékeimben nem olyan rég) egy iroda dolgozott 512/128 kbit/s neten, amin az átviteli sebesség kb 50kbyte/sec volt, AZ EGÉSZ IRODÁNAK. (0,06 MB/s)
Az 5-6 MB/s az 50 Mbit/sec, ha ez a valós adatátvitel, akkor wifin az N-es egy csatornás wifi lehetőségei nagyjából ki van maxolva.
Kicsit fáradt vagyok, ha valamit elszámoltam, akkor mea culpa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest