- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
válasz
ekkold #24179 üzenetére
Azok a megadott Mbit/s értékek legfeljebb labor körülmények között érhetők el
Ezt tudom, ezért néztem azt a sebességet, amit a gyakorlatban tud az én hEX-em (117.6-os sort) egyébként 125-130 körül van a plafon (Speedtest.net-el, tehát VPN+NAT).
Ez csak az általam megadott feladatokra kell, szóval ez is bőven elég, de mint mondtam, ez a fő router lenne a csillag középpontja, tehát innen lenne kihúzva az összes tunnel, ezért egy kicsit erősebbnek kéne lennie, hogy minden hEX tudja a saját maximumát ami kapcsolódik rá és közben ne menjen az itthoni net minőségi rovására.Gondoltam én is arra, hogy egy mikro szervert veszek helyette, amin csak a WG futna, de az is annyiba lenne mint egy 5009 és másra úgysem nagyon használnám a szervert és a routert is jobban szeretem nyomogatni mint a linuxot, szóval ezt elvetettem.
Ha találnék egy 4011 vagy 5009-et használtan jó áron, akkor valószínűleg lecsapnék rá. Sajnos most nem igazán találok semmit a kínálatban, csak WiFi-s 4011-et, de az meg nekem feleslegesen feláras.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory: Nikke
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest