Hirdetés
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laracroft
senior tag
válasz
ekkold #23990 üzenetére
Ezek az eszközök riasztó berendezések átjelzői, amik egy IP/portra küldözgetnek életjelet/riasztást stb. A user oldali változtatás nem igazán lehetséges - akár hardver cserével sem - mert túl sok van belőle elszórtan. Az eszközökhöz nem lehet csatlakozni, mert mobilnetes elérésük van és az IP mindig változik.
Marad tehát a mostani irány, hogy az eszközök csatlakoznak hozzánk.
A 2 szervernek nem kell együtt működnie.
Minél inkább belemélyedek, annál bonyolultabnak tűnik nekem. Erről a port mirroring-ról már lemondtam, szerintem itt a közös adatbázis lesz a megoldás. Persze azt is szinkronizálni, ha baj van átállni stb elég bonyinak tűnik, ha automatán szertném.
Meg persze átváltani a forward-ot gep2-re ha gep1 nem megy (ezt gondolom mikrotik tudja).
Szóval tényleg csak ha ötletet szinten is érdekel véleményetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest