Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidacska
tag
válasz
Zwodkassy
üzenetére
Megjön szedán az új AX - es AP, de csak 1 , valahogy most 5db- ot nem szerettem volna egyszerre rendelni . Valahogy össze tákolom a hálózatot úgy , hogy az ax2 meg az új ax - és AP beszórja a lakás nagy részét , a hAP ac2 meg a maradék AP- t amíg a többi AX- es beszerzésre kerül. Egy 1999- ben megjelent 2ghz- es szabványt támogat amit nem hiszem, hogy sokminden használ mostanában ,de a saját régi eszközeit gyakorlatilag elleheteníti, nem igazán értem miért. Beton stabil eszközöket gyárt , szerencsére gond és hiba nélkül mennek jó ideje , többségét használtan vettem, nem akartam mindent cserélni de úgy nézem máshogy nem fog normálisan működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold