Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
hap ax2 esetén valami gebasz lehetett, nem én voltam helikopter talán. ellenőrzötten szedtem Mikrotik oldaláról a 7.13.5 csomagokat arm64-re két hete, amikor nem ment a frissítés. most tudtam elővenni újra, megnéztem winbox-->packages-->update alól, illetve a Mikrotik oldalán is: most a jelenleg is futó 7.13.4-et írja legfrissebbnek.
-
Longeye
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Nem túl biztató, amiket írtok!

Maga a ROS már stabilan megy azért? Ha már frissítve van?
Elég sok mindent szeretnék csinálni vele. Hotspot, captive portállal, user-manager, meg WPA3-EAP, ha összejön. Még tanulgatom, olvasgatom a dokumentációt.
A ROS frissítést úgy csináltam, hogy letöltöttem a procihoz passzoló ROS-t (nálam ARM64) a Mikrotik-től és bedobtam a winboxba (RAMdisk-be), majd újraindítottam a routert. Az megvolt zökkenőmentesen. Csak a firmware frissítés akasztotta ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold