- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Úgy végig jártam, hogy probléma nélkül kicserélték a rossz cuccom. Volt mikor postán küldtem vissza, akkor mondjuk 30 nap volt, későn vettem észre a hibát. Ott se varáltak aztán, kérdezték pénz, vagy csere. Személyesen még egyszerűbb. Kekec van, vásárlók könyve, már buktak is. Annak nyoma van és válaszolni kell. Nem fogják megkockáztatni. Ügyfélkapun át is fel lehet nyomni őket. Kapnak egy általános fogyasztóvédelmi vizsgálatot. Az drágább, mint egy 25 ezer forintos router. Azért is írtam korábban, hogy már cseregaranciával veszek dolgokat. Alza stb. Egy 85 ezer forintos switchnél + 4000 ft volt. Nem volt jó, visszaküldtem. Odaért, másnap, írták, hogy holnapután jön a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest