- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
Reggie0 #20005 üzenetére
Már a hűtőbordát, hogy érted, a PCI express-es pc-be való kártyán? Azon van hát, elég jó nagy darab. Most, amit néztem például az gyakorlatilag egy borda. Asus XG. Néztem én képeket, igaz egy hónapja, de alig van szétszedett állapotban pl. youtub-on RB5009. Majd most megint ránézek. Mondjuk aztán nekem nem gond kicserélni alkatrészeket, napi szinten pakoltam fel BGA RAM-okat is. Most már egy ideje nem szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- UHD filmek lejátszása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest