- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
BUÉK mindenkinek!
Nem sokkal azután, hogy 7.1-ről 7.1.1-re frissítettem az RB5009-en, nekem is volt egy kernel falióra, nem tudom mi okozta, viszont azóta többször nem jött elő ilyen hiba. Most 10nap uptime-nál tart.
Amúgy minden használatban levő mikrotik eszközömet frissítettem 7.1.1-re: (hAPac, hAPac^2, RB951G, cAPac, RB5009) komolyabb gond egyikkel sem volt. A heti mentést végző scriptet kicsit át kellett írnom, az Os változásai miatt, illetve volt olyan script ami valami jogosultsági marhaság miatt nem akart futni, ezt lemásoltam, és új scriptként felvettem, így már működött (a jogosultság látszólag ugyanaz volt, úgyhogy gyakorlatilag nem tudom mi volt a baja, de végülis most jó).Összefoglalva nekem zömében jók a tapasztalataim a 7.1.1 Os-el. Az előforduló hibák sem tűntek súlyosnak, a kernelhiba volt a legdurvább, de a gyakorlatban csak annyit jelentett, hogy egyszer újraindult miatta a router. Nyilván ha rendszeresen csinálná, akkor zavarna, de nem fordult elő többször.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest