- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz amargo #14289 üzenetére
kiderült, hogy pár hónapja vállaltam még 1 év hűséget a mobilnet-re, szóval jövő tavaszig marad a korlátlan mobilnet is, lehet majd addig "játszani" vele
Viszont a jó hír, hogy tudok kérni az előfizetésemhez szóló netre adatmegosztót..[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
pitiless
senior tag
-
Statikus
senior tag
válasz amargo #14289 üzenetére
Nekem az a félelmem, hogy van x GB adat "feltöltve" a kártyára (vagy már csak 100MB) és amikor átáll a mikrotik mobilnetre, minden eszköznek eszébe jut valamit letölteni és elfogy az adatkeret. Tudom, nem szabad engedni, hogy magától töltsön le bármit, de mi van, ha mégis... A notebookomban van LTE és a win mindenre szól, hogy mobilneten vagyok, még outlook sem tölt le semmit kérdés nélkül, de egy hálózaton lévő eszköz nem fogja tudni, hogy a mikrotik mobilon van éppen. Erre van tapasztalat, vagy megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest