- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
f8enter #12880 üzenetére
Na elso korben azt tudom neked adni, mint segitseget, hogy ezt a mikrotikes oldalt fusd at, es nezd meg, hogy valamelyik tipikus hibaba nem futottal bele, mert az okozhat ilyen szakadozasokat. Foleg a vlan-bridge osszerendeleseknel lehet szivas, mivel vlan interfeszt hozol letre mindenre.
https://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:Layer2_misconfiguration
Foleg a "Bridged VLAN on physical interfaces", "Bridged VLAN" bekezdeseket nezd meg.
Ezen felul szerintem adj hozza egy proci terheles grafikont es nezd meg, hogy abban az idoszakban, amikor a kieses volt mennyire volt terhelve a proci. Mivel te gyakorlatilag procibol tolod az osszes vlanozast es bridgelest, ezert ha valami loop vagy elakadas van aszerint valoszinuleg latni fogsz vagy kiugrast vagy - ha van alapforgalom - visszaesest a prociterhelesben.
Azt viszont nem ertem mi ertelme van 1Gbites queue-knek, amikor 100mbites az osszes port a wifik fele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest