Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bambano
üzenetére
Nekem sincs bajom a MikroTik-el, nekem is van. Sőt nekem MikroTik esetében külön szimpatikus hogy eszközönként van lehetőség wifi jelszó megadásra. Az is szimpi, hogy annak hirdeti magát, amire beállítom. Pöpec kis cuccok, de nekem a UBNT-vel sincs bajom. szépen fejlődnek, és véleményem szerint egyre jobbak. ( Sajnálom hogy neked negatív tapasztalatod van vele) Az árak, ugyan fontos tényező, és nagyon meg tud határozni sok mindent. De....
Na igen az adatvédelem, az eléggé képlékeny téma kör, nem csak hálózat üzemeltetés téren, de sok sok másban is, amit a felhasználók, és a rendszergazdák is, olykor olykor a kellő magasságból kezelnek. Ami nem biztos hogy jó irány, sőt... De a fene tudja már a mai világban, amikor folyton karón látunk varjút. Szóval részben osztom véleményed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold