Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
válasz
user12 #11140 üzenetére
Mérlegelem a további lehetőségeket... jelentős költségnöveléssel, már kompromisszummentes megoldás lenne a CCR1009-7G-1C-1S+PC.
Hosszútávon gondolkodva még azt mondanám, hogy ésszerű beruházás... DE!!! benne van a pakliban, hogy a szolgáltató azt lépi majd, hogy csak egy aktív pppoe session lehet, és ad majd valami gyagyi ont-t egy darab 2,5-5 gigás porttal. Ekkor pedig cseszhetném az 500 dolláros routeremet, egy gigabitnél nem lenne gyorsabb az internetem. -
mrzed
senior tag
válasz
user12 #11140 üzenetére
Felmértem én is a router-ben rejlő lehetőségeket, korlátokat. Igazából én úgy kalkuláltam, hogy két porton jön be a két giga sávszélesség, ezeket pedig külön buszon lévő portokkal fognám össze. Kártyákat modullal együtt 45 dollárét találtam darabját, ennél nem hiszem, hogy találhatnék olcsóbban. Igazán nagy forgalom a nas-on lenne a torrentezés miatt. Mindhárom gépben már csak ssd-k vannak, a nagyban meg csak nvme-k. Ha meg le/fel kell rántani nagyobb adatmennyiséget a nas-ról, ne tartson már sokáig. Igazából ennél olcsóbb és használható megoldást rengeteg guglizgatás után sem tudtam összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest