Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Ezekről a kínai ebayes 5 ezer forint körüli fantom tápokról van valami info, vélemény? Feltételezem, hogy passzol a noname kínai kondenzátor mikrofonokhoz.
-
z123456z
őstag
Szisztok. Piszkosul nem értek a témához, ezért vagyok itt, egy segítség kéne. Gyerek kinézett magának egy bm800 típusú mikrofont. Youtubon találtam egy magyar tesztet róla. Azt mondja a srác, hogy ez egy kondenzátor mikrofon, amihez kell egy táp. Ezt egy "fantom" táppal oldják meg, itt már elvesztem. Aztán azt mondja, hogy vett hozzá egy külső hangkártyát tök olcsón, és azzal milyen jó. A kérdésem az, hogy minek ez a hangkártya, és apróról egy ezer forintos megfelelő lehet e? Kell e figyelni valamit?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung ultra watch 2025
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060Super 8GB!
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest