- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
Az xlr to 6.3 jack kábel trs vagyis stereo az átalakító pedig 6.3 trs és 3.5 trs ezt dugtam az alaplap rózsaszín mic bemenetébe, de az meg tudtommal csak mono jelre van, legalábbis nekem az a logikus és arra gondoltam hogy nincsenek a megfelelő helyen az érintkezők ezért látja a gép a mikrofont viszont a hangmérő maxon kiakad és a mikrofonból jelzaj jön.
-
NOKA32
aktív tag
Végül nézegettem a 502usb és 302 usb verziókat de abba maradtam hogy egy Behringer UM2 U-Phoria lesz a nyerő. Akkor mégis kell neki táp? ez esetben nem értem miért írják ezt, ettől független akkor veszek egy xlr to xlr kábelt ezt meg vissza küldöm mert hasznát nem látom.
Köszönöm. -
NOKA32
aktív tag
Üdvözletem.
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Rendeltem egy RODE Podmic mikrofont bespeco XCMC300 kábellel és egy AQ KA401 6.3 to 3.5 átalakítót. Azért nem vettem interfacet mert ugy tudom a podmic nem igényel fantomtápot, így reménykedtem hogy müködni fog, hát tévedtem de nem biztos hogy a táp miatt. A gépre rádugva látja amennyiben nem húzza le annyira a csatlakozo súlya hogy kontaktos legyen. Mindegyik jack trs lehetséges hogy ts el müködne? vagy hagyjam a picsába és vegyek egy behringer egységet, ebben az esetben kell egy xlr to xlr kábel mert ami most van xlr to 6.3. Köszönöm hogy elolvastad.Szerk: Behringer XENYX 802 jó lenne? ahogy látom van rajta 6.3 mic bemenet.
-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok.Valaki tud segíteni a problémámban?
Lenne egy Xiaomi Piston 2 fülhallgatóm aminek meg jött az utódja de a mikrofont használni szeretném géphez.Persze sehogy sem müködik arra gondoltam hogy van egy régi hama fejesem,elég ganyi de kábele a végén ketté ágazik mic+hang ki menetre.Arra gondoltam hogy a füles jack végénél levágom és átforrasztom,a mic drótjait,ami nekem tökéletes lenne tekintve hogy a kábel amire forrasztóm ideális hosszúságú,de nem tudom müködne-e sose csináltam hasonlót,és fölöslegesen nem vágom szét még ha nem is szól már.
Köszönöm ha valaki tud segíteni de az is elég ha adtok valami ideális topic-ot mert én nem igazán találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest