Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
Üdvözletem.
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Rendeltem egy RODE Podmic mikrofont bespeco XCMC300 kábellel és egy AQ KA401 6.3 to 3.5 átalakítót. Azért nem vettem interfacet mert ugy tudom a podmic nem igényel fantomtápot, így reménykedtem hogy müködni fog, hát tévedtem de nem biztos hogy a táp miatt. A gépre rádugva látja amennyiben nem húzza le annyira a csatlakozo súlya hogy kontaktos legyen. Mindegyik jack trs lehetséges hogy ts el müködne? vagy hagyjam a picsába és vegyek egy behringer egységet, ebben az esetben kell egy xlr to xlr kábel mert ami most van xlr to 6.3. Köszönöm hogy elolvastad.Szerk: Behringer XENYX 802 jó lenne? ahogy látom van rajta 6.3 mic bemenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest