Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Megrendeltem amit itt ajánlottatok recsegett visszavittem, rendeltem egy spirit of the gamer eko300-at nyitott dobozos volt, és törött a kamerám beépített mikrofonja jobb volt, visszavittem fel utaztam Pestre mindenhol csak trust volt amit próbáltam már, és 360-ban mindent felvesz. Utána néztem ezt a videót:
https://youtu.be/MCbMvZny4-U
És inkább vettem egy normális mikrofont a sok szar helyett. Mindenhol készlet hiány van mindenből, 1000 forintos mikrofon van, és 30 ezres. Nekem pedig holnap előadást kell tartanom.
Előadást tartanék vele, ha már vettem egy ilyet akkor hang effekteket felvenni játékhoz, később streamelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- Honda topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- DJI FPV Fly More Combo drón szett kofferben, extrákkal
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest