- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Olvastál rosszat róla?
Először 10k körül gondolkoztam, aztán láttam hogy tesztek alapján(magyar első körben)
semmi értelmes nincs, ezért kérdeztem itt is, rá de említettétek a samsonokat arra ránéztem. ott a kisebbet még bevállaltam volna, de a nagyobb már erősen kereten túl volt.
Ezért elkezdtem nézelődni angol tesztek után, úgy mindig szélesebb a választék.
Úgy botlottam bele a maono asztalijába. A márkáról sosem hallottam, rákerestem hogy magyarországon kapható-e, és amikor láttam hogy akciós a Mediában impulzív vásárlás lett a vége. A sokadik "decent és fantastic" jelző után amúgy is meggyőztek. a youtuberek pl. váltogatták a saját mikrofonjuk és a maono hangját, hogy megmutassák mennyire nem hallani különbséget a jóval drágább modellekhez képest. Félre ne érts nem azért kértem itt véleményt hogy utána nem foglalkozzak vele. de tény hogy eleve rosszul tettem fel a kérdést, két modell közül melyik a jobb, és nem írtam le az elvárásaim. Bocs a hosszúért!
amint megkapom írok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest