- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
Sziasztok! Vettem a lányomnak egy pár száz forintos Gembird MIC-203 -as 3,5mm-es jack csatlakozású többirányú mini mikrofont. Gondoltam használja inkább azt az online játékokhoz a telefonja (mikrofon app) helyett. Először windows 10-en néztem, a mikrofont az alaplapi mikrofon bemenetre hosszabbítóval csatlakoztatva, de annyira alacsony a jelszintje, hogy ha teszteléskor közelről beleüvöltök akkor sem megy 10% fölé a jelszint. Visszajátszva a felvételt a legnagyobb hangerőn is alig hallható a hangom. Hiába tekertem fel mindent amit a windows lehetővé tesz (mikrofon hangerő és erősítés). Megnéztem egy másik pc-n is, egy ubuntu linux-on, de ott sem jobb a helyzet.. Ott használok korábbról egy mikrofonos fülest szintén 3.5mm csatlakozókkal, de annak a mikrofonjával nincs problémám. Kicseréltettem a vásárolt mikrofont egy másikra gariba, de ugyanolyan használhatatlan az újabb is. Kétlem, hogy két gyári hibást kaptam volna. Igazából ezt a mikrofont notebook-okhoz ajánlják. Azoknak más mikrofon bemenete lenne, mint a PC-knek? Nem tudom kipróbálni, nincs mikrofon bemenetes notebook-om. Kéne még ehhez vmi erősítő is PC-n? Mi lehet az oka a tapasztalt gyenge jelszintnek PC-n?
Paraméterei:
- 3.5 mm audio plug
- Frequency response: 100 Hz - 5 kHz
- Sensitivity: - 54 +/- 3 db
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest